Här är företagen som redan bokat plats till 2020 års mässa!

 

 

 

4evergreen

Framgångsrika inom avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. Beprövad patenterad teknik och produkter som kännetecknas av robust och pålitlig drift och prestanda.

Albach

Albach Diamant 2000 är en unik flismaskin byggd utan kompromisser med innovativ teknik och med mycket hög produktionskapacitet.

Alstor

ALSTOR 8×8 är ett patenterat, smidigt terrängfordon med otroliga framkomlighetsegenskaper. Midjestyrning, full mekanisk drivning på alla åtta hjulen samt fullboggie gör den oerhört lättkörd.

Anläggningsvärlden

Anläggningsvärlden är ett viktigt arbetsverktyg för branschens företagare och beslutsfattare. Vi skriver om skogs- och anläggningsbranschen för professionella användare som vill följa utvecklingen.

Arver lastbilar / Scania

Vi är auktoriserad återförsäljare av Scania lastbilar med nio anläggningar i Mellansverige. Service, reservdelar, tillbehör samt finansieringshjälp och annat som underlättar din verksamhet.

ATRANS

Påbyggaren av flisbyggnationer sedan 1968 med focus på kvalité.

Byggnationer för flis, grot och visirtrailer är vår styrka.

Bamsesågen

Bamsesågen – Ett flexibelt sågverk! Välj mellan Kedjesåg, Klingsåg & Timmerfräs.
Svensktillverkat som passar alla, hobbysågare som proffs! Vi erbjuder också bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg.

Bastuprodukter

Bastutunnan levereras monterad och klar för användning, Tillverkas av limträ, torrt granvirke och naturligtvis med luftade tak. Ett gediget hantverk tillverkat i Västerbotten.

Baxi

Vedpannor, pellets/flis/spannmålspannor, pelletsbrännare, ved/pelletskaminer, solsystem.

Be-Ge Seating

Utvecklar, marknadsför och tillverkar fjädrande- fasta förar- och passagerarstolar samt tillbehör. En av ledande tillverkare för spårburen trafik, lastbilar, bussar, truckar, skogs- och entreprenad­maskiner.

BFAB – Balticum Frinab

Producent och leverantör av flak, containers, behållare och släp.

Biovärme Sverige

Vi förmedlar kvalitativ och driftsäker värmeteknik för medelstora och stora fastigheter, förenat med ett stort engagemang och hög kompetens.

Blys VIP

Specialisten på produkter för jord, skog, entreprenad och åkeri! Maskiner & verktyg, fordon & garage, bygg, beslag, el, förbrukning och mycket annat!

Bracke Forest

Bracke Forest är ett världsledande företag inom maskinell skogsföryngring. Utvecklar och tillverkar markberedare, planteringsmaskiner, bioenergiaggregat, röjaggregat samt utrustning för maskinsådd.

BRUKS

BRUKS mobila flishuggar är ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebar energi från skogen.

Cranab

Cranab konstruerar och producerar kranar, kranspetsutrustning för det professionella skogsbruket samt utrustning för buskröjning efter vägar och kraftledningsgator under namnet Slagkraft.

Diesel Power

Diesel Power är distributör för industrimotorer från kvalitetsvarumärkena John Deere och Yanmar. Vi har brett tillbehörsprogram, många reservdelar i lager och ger dig snabb och god teknisk support.

Eco Log

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket inom såväl gallring som slutavverkning

Ecosågen

Vi tillverkar mobila och stationära småskaliga klingsågverk och tillbehör till dessa produkter. Äkta, professionella enmanssågverk, utrustade med nödvändiga tillbehör redan i standardutförandet.

ELITE OIL lubricants of Scandinavia

Vi marknadsför ett komplett smörjmedelssortiment för nordiska förhållanden och samlar även in ert farliga avfall med turbilar i egen regi.

Enskede Hydraul

Reservdelar till skogsmaskiner, från packningssatser till hydraulmotorer. Utrustning för slangtillverkning. Bridgestone hydraulslangar, Bucher sågmotorer, Donaldson filtersystem med mera.

Fann VA-teknik

Enskilt avlopp från FANN – när du inte har avlopp som hobby!

Finnvedens Lastvagnar

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

FinskaKillar

Med FinskaKillar-optimering skräddarsys din maskin alltid efter dina behov enligt ditt önskemål – säkert och tillförlitligt med 100% finskt yrkeskunskap.

Fixprodukter

Fomatec

Fordonsmateriel

FOMA säljer allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. Förutom BPW axlar erbjuder vi även påbyggnadskomponenter från andra branschledande leverantörer.

Fröseke Industriservice

Novotný gallringsmaskiner

FTG Cranes

FTG Forest Technology Group utvecklar, tillverkar och marknadsför ett antal unika produkter för skörd, transport och förädling av skogsråvara – Mowi, Moheda – V-kran

Förarmiljö

Vi erbjuder förarstolar Be-Ge 9000, 7000, 3000, armstöd, pelare, åkslädar, plandämpare, solskydd, spakar med mera.  SE/FC märkta förstärkta produkter för skog och entreprenad.

GOTfire

Vi erbjuder högteknologiska värmesystem för bioenergi med kapacitet för alla tänkbara värmebehov, oavsett om det är till villa, lantbruk eller industri. Värmesystem från Gotfire och Österrikiska KWB.

Gremo

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket med fokus på gallring.

Gripen Wheels

Nordens största grossist av däck, fälg och slang för traktorer, lantbruks-, entreprenad-, skogsmaskiner, lastbilar, ATV, MPT m.m. Bredast sortiment. Störst lagerhållning, snabba leveranser, stor kunskap.

GS-facket

Vi är fackförbundet som kämpar, organiserar, försvarar och förbättrar villkoren för våra medlemmar som jobbar inom skogsnäringen. Vi arbetar för miljövänlig och ekologisk uthållig produktion.

Hellgrens lastvagnsservice

Hellgrens Bure satsar vidare mot 2020. Vi fokuserar på tillverkning av kundanpassade produkter med hög detaljfinish med inriktning främst på flisvagnar, fliskorgar, maskinvagnar och bilbyggnationer.

Helmia

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Hiab

Vi erbjuder skogskranar och utrustning från Loglift och Jonsered för allt slags skogsarbete – från hantering av kortvirke till lastning av helstam.

Hinz Epsilon

Skogskranar med eller utan hytt från 9-30 ton/meter

Hultdins

Utvecklar och tillverkar morgondagens verktyg och komponenter för skogs- och entreprenadmaskiner. Våra produkter SuperCut och SuperGrip används varje dag över hela världen.

Hydro Leduc

Specialiserade på design och tillverkning av kolvpumpar, kolvmotorer och ackumulatorer. Genom mångårigt arbete har Hydro Leduc´s erfarenheter banat väg för lösningar på krävande applikationer.

Hypro

HYPRO utvecklar, producerar och säljer traktorprocessorer, fällgripar och skotarvagnar sedan 1987. Vi på HYPRO vet vad kvalitet och funktion innebär. Välkommen till vår monter för att få veta mer!

Iggesund Forest

Iggesund Forest har ett bredare och starkare utbud av svärdsmodeller än någon annan. Alla svärd har optimal stabilitet och vår unika värmebehandling gör dem styva och slitstarka.

Intermercato

Vi är ett svenskt familjeföretag med ett av världens bredaste sortiment av högpresterande lyftredskap för skog, transport, entreprenad och återvinning.

Jakobs Maskin

Specialiserade på maskiner och tillbehör för små och stora skogsbrukare. Möt våra tre starkaste leverantörer Woodland Mills – Bandsågverk, Bala Agri -Vedmaskiner och Lennartsfors – Järnhästen och Hjulhästen.

John Deere Forestry

Skördare och skotare i alla storlekar och för alla uppdrag. Teknik som gör jobbet enklare och minskar stressen gör maskinerna uppskattade av både entreprenörer och förare.

Josam

Tunga fordon med perfekt inställa hjul, axlar och ramar rullar lättare, säkrare och mer ekonomiskt. Sedan 1972 har Josam varit världsledande inom hjulinställning, skadereparation och induktionsvärmning.

K.T.S

K.T.S har huggarvagn 7-13 t, hydraulkran 5,3-7,5 m, energiklipp, armgrip, klo, timmer- och sten-/sorteringsgrip, lunningsredskap, balgrip, pallgaffel, slag-/släntklippare, schaktblad, stengrep m.m.

Kejama

”Arbetskläder” till våra framtida arbetare.

Kellfri

Erbjuder ett brett sortiment av maskiner, redskap och tillbehör utan att det krävs en långsiktig planering att investera i. Vi erbjuder prisvärd kvalitet. Med 60 år i branschen kan vi hjälpa dig.

Kilafors

Vi är Sveriges största tillverkare med det mest kompletta programmet av släpvagnar. Kilafors har marknadens främsta eftermarknadsutbud för optimal driftsekonomi och högt andrahandsvärde

Kinetic – Country

Vi representerar Kinetic T8  miniskotare samt Country skogsvagnar och kranar i storlekar från ATV till 11 ton. Vi säljer även energiklippar och multigripar från Farmikko.

Komatsu Forest

Erbjuder ett komplett utbud av skogsmaskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Visionen är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.

Kone-Ketonen

Koppom Maskin

Ett Värmlandsbaserat företag som i första hand säljer begagnade skogsmaskiner och reservdelar inom skogsbranschen. Har även ett stort sortiment av nya delar och förbrukningsmaterial.

Kranman

Tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner.

Laxo Mekan

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför lastbilspåbyggnader, komponenter och lastsäkringsutrustningar till kunder som eftersträvar bästa möjliga totalekonomi genom hög kvalitet och stor flexibilitet.

Log Max

Log Max skördaraggregat är designade för att kunna monteras på alla sorters bärare. Låg vikt är extra viktigt vid montage på hjulburna bärare. Ett av marknadens bästa förhållande mellan dragkraft och vikt.

Logosol

Varmt välkommen till LOGOSOL. Din kompletta leverantör utav bandsågverk, kedjesågverk, hyvlar och snickerimaskiner. Besök oss gärna på webben!

LRF Konsult

LRF Konsult är landets största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter. Med lokal närvaro och spetskompetens så blir vi den mest anlitade rådgivaren för Sveriges skogsägare.

LT Energiteknik

Flisbrännare och pannor. Värmecentraler.

Malte Månson

Malte Månson i Karlskoga har stor erfarenhet av reparationer av skogs- och lantbruksmaskiner samt lastbilar och släp med bland annat ramriktningar.  Stor lagerhållning inom hydraulik.

Malwa

Malwa International AB är en ledande tillverkare av mindre skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad.

MAN

MAN ett lejon i de svenska skogarna – konsekvent effektiv

Markusson

Vi konstruerar och tillverkar automatiska kedjeslipmaskiner. Livedemonstration där vi visar hur snabbt och enkelt du får vassa kedjor och hur du kan spara pengar och öka lönsamheten i ditt företag.

Maskincity i Motala AB

Maskincity i Motala AB levererar flishuggar från Eschlböck som är ledande inom flis och har flismaskiner i alla storlekar. Eschlböck har det lilla extra som gör skillnaden på maskinerna.

Mekwood

Vi är svensk försäljningsagent för Wood-Mizer sågverk som vi arbetat med sedan 1991. Utför fullständig service och levererar sågblad och reservdelar till Wood-Mizer. Erbjuder och utför legosågning.

Mellanskog

Vi bevakar de enskilda skogsägarnas intressen och arbetar för lönsamma och välmående skogar.

Möre Maskin

Grossist och importör av lantbruk- och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till cirka 25 länder.

Nanogate

NDI

Nordeuropas största däcklager med en unik bredd och djup i sortimentet. Strategiskt placerade lager i Sverige vilket säkerställer snabba och effektiva leveranser. En leverantör, komplett sortiment!

Nordic Traction

Ledande tillverkare av slirskydd under varumärket NordChain. Ett komplett program finns för skogsmaskiner, traktorer och lastbilar. Under varumärket Clark Tracks tillverkas och marknadsförs boggiband.

Närkes Traktorcenter

Er leverantör av lantbruk- och entreprenad maskiner av ledande fabrikat, nytt eller begagnat med helhetslösningar runt finansiering, service och support.

OiSyd

Vi levererar trailers och släpar. Agent för Kässbohrer och NC och vår egen produkt Sydtrailer där vi kan erbjuda kundanpassade byggnationer. Trailers för transport av skogsmaskiner är vår specialité!

Olofsfors

Olofsfors AB utvecklar, tillverkar och marknadsför band till skogsmaskiner och säljer även slirskydd.

OP Höglunds

Tillverkare av timmer- flis- GROT-  och skogsflispåbyggnader samt flissläp, timmerramar, kranfästen, SMEMAX maskintrailer och AM trailer.

Oregon

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

Oxo Optik

Pewag

Slirskydd och snökedjor till skogsmaskiner och lastbilar.

Ponsse

Ponsse har ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser.

Qstar

Började 1990 med en station i Östra Husby i Östergötland. Idag finns våra automatstationer på landsbygden, utmed riksvägarna och i en del större städer. Vi finns där du minst anar och bäst behövs.

Roach Wasa Schwedenstahl

Roach Spindel Trimmerhuvud. Den extremt enkla lösningen som prisats av såväl tidningen Entreprenad som tidningen Skogen.  Vi visar även vår egen nya jaktkniv Wasa Siljan, en fulländad jaktkniv.

Rudskoga Svets Mekaniska

ADR-godkända dieseltankar för pickuper.

Sableline

Samsons

Förbrukningsmaterial som svärd, kedjor, oljor, märkfärg, färgmunstycken, gripar, boggieband, filter, matarhjul. Viss egen produktion, tex Brandboxen. Turbil för kedjeslipning och renovering av svärd.

Scanvall

Vår spetskompetens är maskinkedjeslipning. Brett lager med förbrukningsmaterial och reservdelar till skogsmaskiner. Kända märken men även billigare alternativ till originalreservdelar. Egna turbilar.

Sit Right

Tillverkar och säljer tillbehör för skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och lastbilar. Dala-Gripen, gripskopor, energiklippar, fällsågar, stols- och hyttnivelering, rotatorer med mera.

Sittab

Ergonomi för din komfort. Flexibel och robust ergonomisk design är ledorden för SITTABs stolstillbehör.

Skogen

Föreningen Skogen och tidningen SKOGEN; Branschtidningen som tipsar, granskar, debatterar och berättar om allt som händer!

Skogma

Tillbehör för skogs- och entreprenadmaskiner med mera.

Skogsaktuellt

Skogsaktuellt sporrar skogsbranschens alla aktörer till bättre företagande. Med en upplaga på 78 500 fördelat över hela landet är Skogsaktuellt landets största oberoende skogstidning.

Släpis

Släpis, som är en del av BPW Aftermarket Group, säljer reservdelar och paketlösningar till nyttofordonsverkstäder i Sverige. Släpis finns på 12 orter i Sverige, från Luleå i nord till Malmö i syd.

SP Maskiner

Tillverkar skördaraggregat för den professionella skogsavverkningen.

Sundins Skogsplantor

Vi jobbar med markberedning, utför planteringar av egenuppodlade plantor, röjer allt från ungskog till förröjning samt utför manuellt motorsågsarbete.

Sveaskog

Säljer timmer, massaved och biobränsle till främst massa-, pappers- och sågverksindustrin. Erbjuder tjänster till privata skogsägare samt utvecklar användning av skog och mark för jakt och fiske.

Svenska Manometerfabriken

Kom och hälsa på i vår monter. Vi visar upp den NYA mindre ”LEKSANDSVÅGEN”. Även AXELTRYCKSMÄTARE, eller som vissa säger, ”luftklockor” finns här. Välkommen in på en kopp kaffe och prata med oss!

Svenska Skogsplantor

Svenska Skogsplantor är landets ledande företag inom skogsföryngring och plantor. Tack vare vår lokalkännedom och kompetens vet vi vilka plantor som är bäst.

Svenska Transportarbetarförbundet

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Bildades 1897 och har ca 63 000 medlemmar. Uppgiften är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet.

Svets & Verktygsspecialisten

Vi jobbar stenhårt för att kunna presentera marknadens bästa verktyg till så lågt pris som möjligt.

Swea Energi

Swea Energi hjälper våra kunder att fylla bränsletanken på ett enklare och miljömedvetet sätt. Vi finns nära våra kunder, med strategiskt placerade lokalkontor och chaufförer med god lokalkännedom.

Swedol

Swedol är en rikstäckande aktör på järnhandelsmarknaden. Erbjuder ett brett sortiment inom elektronik, verktyg, hydraulik, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror.

Såifa

Värmländskt bränslebolag med 21 stationer i Värmland. Via vårt dotterbolag Bränslecompaniet, direktleveranser av diesel, eldningsolja och AdBlue. Återförsäljare för Q8 Oils, AromDekor och Clemondo/Lahega.

Terri

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker.

Timbtech

En svensktillverkad timmerbanke där design, funktion och kvalité står i centrum

Traktorimport

Traktorer av det sydkoreanska fabrikatet Branson. Hög kvalitet förknippat med mycket konkurrenskraftiga priser garanterar ett enastående pris/prestanda-förhållande.

Tranås Cementvarufabrik

Tranås Cementvarufabrik producerar egna betongvaror – främst för enskilt avlopp. Signaturprodukter är Tranåsbrunnen och minireningsverket i betong, WSB® Clean. Hjärtligt välkomna till vår monter!

UOT

Excellent performance forest preparation machinery, designed to last!

Durable construction – Powerful hydraulic motors – STRENX frame – HARDOX blades

Usewood

Nya generationens små maskiner för skogsägare och entreprenörer: Speciella skördare, skotare och kombimaskiner med smidig användbarhet, stark konstruktion och hög effektivitet.

Vestelli

För rena vatten. Vestelli erbjuder garanterat effektiva avloppsvattensystem. De bekymmersfria och långlivade reningslösningarna från finländska Vestelli är en miljögärning.

Vimek

Vimek erbjuder den marknadsledande och kompletta maskinparken för det moderna skonsamma skogsbruket. Robusta, driftsäkra, bränslesnåla och servicevänliga maskiner som är lätta och smidiga i skogen.

Värmebaronen

Klimatsmarta energi- och värmekällor. Pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter. Tillverkning i Sverige i egen fabrik.

Värmlands Motor

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Wexman

Wexman Workwear tillverkar arbetskläder av högsta kvalité för professionellt bruk. Försäljning sker direkt till dig som kund utan några som helst fördyrande mellanhänder. En bättre affär helt enkelt!

Älgskadefondföreningen

Världens första transportabla viltolyckssimulator är på plats i en specialbyggd lastbil. Där kan man testa att köra på älg och vildsvin utan att offra sitt och andras liv.