Här är alla som så här långt bokat plats för 2024!

Agromaster/Pilkemaster

Agromaster Oy är ett finskt företag specialiserat på tillverkningen av vedmaskiner. Vi designar, tillverkar och marknadsför vedmaskiner som gör sina användares arbetsdagar lättare och mer effektiva.

Alnarp Cleanwater

Vi erbjuder innovationer som hjälper dig att skydda vatten och miljö. Med kemikaliefria bioreningsverk som imiterar naturen och tankar för att samla regnvatten för återanvändning kommer du långt.

Alstor

ALSTOR 8×8 är ett patenterat, smidigt terrängfordon med otroliga framkomlighetsegenskaper. Midjestyrning, full mekanisk drivning på alla åtta hjulen samt fullboggie gör den oerhört lättkörd.

Areal

Areal arbetar med  fastighetsförmedling och rådgivning för jord- och skogsbruk. Vi finns representerade i hela Sverige, alltid redo att hjälpa dig som vill köpa eller sälja skog, mark och gårdar.

Arno-Remmen AB

Spännband och remmar med egen unik design, tillverkade i vår fabrik i Kristinehamn.

AS Motorteknik

Vi utför motoroptimering samt servar Fogmaker släcksystem på tunga fordon. Tekniker finns i nästan hela landet.

Atrans

Kundanpassade släpfordon och lastbils-påbyggnationer specialiserade för vägtransporter av skogsbaserade råvaror och produkter som flis, pellets, biobränsle, sågat virke med mera.

Avestavagnen

Vi brinner för att tillverka robusta ATV- och traktorvagnar med bra kvalitet som håller år ut och år in. Är det så konstigt?

Axima

Vi har något för alla som behöver förnya sin maskinpark. Vår ambition är att alltid ge kunden bästa service tillsammans med våra leverantörer.

Bala Agri – Vreten

Bala Agri är ett tillverkande företag från Nossebro i Västra Götaland. Vi tillverkar bl.a. Vretens skogsvagnar, vägsladdar, energiklippar samt vedmaskiner, vagnar & redskap inom lantbruk & entreprenad.

Bamsesågen

Bamsesågen – Ett flexibelt sågverk! Välj mellan Kedjesåg, Klingsåg & Timmerfräs.
Svensktillverkat som passar alla, hobbysågare som proffs! Vi erbjuder också bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg.

Bastuprodukter

Bastutunnan levereras monterad och klar för användning, Tillverkas av limträ, torrt granvirke och naturligtvis med luftade tak. Ett gediget hantverk tillverkat i Västerbotten.

Baxi

Vedpannor, pellets, flis, värmepumpar.

Be-Ge Seating

Utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer justerbara förarstolar för nyttofordon, bygg- och skogsmaskiner, gaffeltruckar, bussar, järnvägsfordon samt passagerarsäten för lätta nyttofordon.

Bevola

Axelleverantör med nordiskt anpassade axlar till skogs- och flisvagnar.

Billerud

Ekonomisk vinning, rekreation och en viktig råvara. Att ta vara på skogens alla värden innebär att sköta den väl och välja rätt åtgärder vid rätt tid. Vi hjälper dig med bästa åtgärdsplanen för din skog.

Biovärme Sverige

Vi förmedlar kvalitativ och driftsäker värmeteknik för medelstora och stora fastigheter, förenat med ett stort engagemang och hög kompetens.

Blinto

En nätauktion för proffs. Auktioner på fordon, maskiner och verktyg.

Blys VIP

Specialisten på produkter för jord, skog, entreprenad och åkeri! Maskiner & verktyg, fordon & garage, bygg, beslag, el, förbrukning och mycket annat!

Bracke Forest

Bracke Forest är ett världsledande företag inom maskinell skogsföryngring. Utvecklar och tillverkar markberedare, planteringsmaskiner, bioenergiaggregat,  samt utrustning för maskinsådd.

Branson Tractors

Traktorer av det sydkoreanska fabrikatet Branson. Hög kvalitet förknippat med mycket konkurrenskraftiga priser garanterar ett enastående pris/prestanda-förhållande.

Bridgestone

Bridgestone är världens största däcktillverkare. Vi erbjuder däck till såväl traktorer, lastbilar som entreprenad samt personbilar. I vår monter får du veta mer om våra produkter och erbjudanden.

Burbage Maskin

Maskiner och utrustningar för trä, plast och metall. Nu även sågverk från Wood Mizer!

Carlsson & Persson

Vi hjälper dig med allt från frågor om avverkning och gallring till bokning av plantor och ströprodukter.

Centerpartiet

Centerpartiet är ett grönt, frihetligt parti med fötterna på jorden.
Besök Centerpartiets monter och prata politik med oss.

CF Moto

Oavsett om du är ute efter en adrenalinkick eller en kraftfull arbetsmaskin så kan du lita på att du hittar det du söker när du väljer någon av våra maskiner från CFORCE, UFORCE eller ZFORCE serien.

CMT

Kvalitet hela vägen. Sedan 1990 har vi utvecklat lastbilsflak som gör dina transporter mer effektiva. Vi hjälper åkerier att få ut så mycket som möjligt av varje körning och våra kunder märker skillnaden.

Convoy Parts

Sedan 2012 har vi sålt delar och tillbehör av högsta kvalitet för lastbilar i hela Europa. Vårt fokus ligger på att erbjuda den lite mer speciella utrustningen som annars är svår att hitta.

Cramer

Framtidens verktyg för professionella i en värld som lämnar fossila bränslen och elkablar bakom sig och där istället batteriteknik är receptet för en hållbar framtid.

Cranab

Vi tillverkar skotarkranar, skördarkranar, lastbilskranar och gripare i världsklass.

Donaldson

Avancerad filtrering för en renare värld. Vi hjälper skogindustrin att hålla igång sin utrustning med motor-, hydraul-, och damm/fiberuppsamlingsfiltrering.

EAL Sweden

Vi utmanar de fossila gamla oljebolagen med förnybara oljor, så kallade EAL – miljöoljor. Certifierade enligt den högsta kravställningen med avseende på giftfrihet och förnybarhet inom EU, nämligen EU Ecolabe

Ecosågen

Vi tillverkar mobila och stationära småskaliga klingsågverk och tillbehör till dessa produkter. Äkta, professionella enmanssågverk, utrustade med nödvändiga tillbehör redan i standardutförandet.

EkotuningCom

Specialist på motoroptimering för lantbruk, entreprenad, lastbilar och alla övriga tunga dieselmotorer. Ekotuning använder endast egenutvecklad mjukvara.

ELITE OIL lubricants of Scandinavia

Vi marknadsför ett komplett smörjmedelssortiment för nordiska förhållanden och samlar även in ert farliga avfall med turbilar i egen regi.

Espegard

Ved- och fritidsprodukter. Se vår egenutvecklade Espegard Braspanna. En högkvalitativ produkt att samlas kring, väl värd att bekanta sig med!

Euromaster

Vi kan lastbilsdäck. Hos oss får du omfattande information om service och däck till lastbilar. Lär känna våra speciella lastbilstjänster som ger din lastbilspark en skjuts framåt!

EV Sverige

Utmanande föremål kan rengöras med bara kranvatten snabbt och säkert utan rengöringskemikalier. Våra produkter har utvecklats och testats under 45 år.

Exte

Vi är världens ledande tillverkare av lastbankar och automatiska spännare för timmertransporter.  Erbjuder branschens bredaste produktsortiment med fler valmöjligheter och bättre lönsamhet för åkarna.

FARMA

Mässpremiär – FARMA LF8  En allsidig och effektiv 8-hjulig gallringskotare med hög prestanda. Skotaren har ett lastindex på 1:1 med en lastkapacitet på 8,5 ton.

Faust Biobränslepannor

Biobränsleutrustning i absolut toppklass.

FINDOOR

En av marknadens lättaste och mest välisolerade vikportar, även i brandklassat utförande EI30 som tillval. Vikportar, skjut- och slagportar. Lättanvänd, energieffektiv, säker, hållbar, diskret.

Finnvedens Lastvagnar

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

FinskaKillar

Med FinskaKillar-optimering skräddarsys din maskin alltid efter dina behov enligt ditt önskemål – säkert och tillförlitligt med 100% finskt yrkeskunskap.

FTG Mowi

Mowi parallellförda skogskranar är starka, snabba, och lättkörda skogskranar med lågt oljeflöde. I montern hittar du även Mowi 1050 med 500-hjul samt Nisula med brett produktutbud.

Förarmiljö

Vi erbjuder förarstolar Be-Ge 9000, 7000, 3000, armstöd, pelare, åkslädar, plandämpare, solskydd, spakar med mera.  SE/FC märkta förstärkta produkter för skog och entreprenad.

Föreningen Skogen

Föreningen Skogen och tidningen SKOGEN; Branschtidningen som tipsar, granskar, debatterar och berättar om allt som händer!

Gammelkroppa Skogsskola

Sveriges minsta högskola som examinerar 25 skogstekniker vartannat år. Skogen är vår finaste resurs och vårt mål är att förmedla kompetens och väcka nyfikenhet kring den.

GOTfire

Vi erbjuder högteknologiska värmesystem för bioenergi med kapacitet för alla tänkbara värmebehov, oavsett om det är till villa, lantbruk eller industri. Värmesystem från Gotfire och Österrikiska KWB.

Gripen Wheels

Nordens största grossist av däck, fälg och slang för traktorer, lantbruks-, entreprenad-, skogsmaskiner, lastbilar, ATV, MPT m.m. Bredast sortiment. Störst lagerhållning, snabba leveranser, stor kunskap.

GS-facket

Vi är fackförbundet som kämpar, organiserar, försvarar och förbättrar villkoren för våra medlemmar som jobbar inom skogsnäringen. Vi arbetar för miljövänlig och ekologisk uthållig produktion.

Haglöf

Haglöf Sweden utvecklar och tillverkar handburna mätinstrument samt system med hög kvalité avsedda att förbättra noggrannheten i fältmätningar på ett effektivt och användarvänligt sätt.

Handelsbanken

Hos oss gör du dina affärer med det lokala Handelsbankskontoret. Vi vill stötta dig som lantbrukare och skogsägare i ditt viktiga arbete. Se oss som affärspartner, rådgivare och bollplank – nu och i framtiden.

Hargassner

Smartare värme. Flis, pellets och vedpannor i absolut världsklass.

HD Machinery

Med 20 års erfarenhet av konstruktion, försäljning, montering, service, import av maskiner och redskap för självverksamma och proffs är vi en säker partner för din nästa maskinaffär.

Heaab Maskin

Vi erbjuder skogsvagnar, kranar, miniskotare och kombimaskiner från Country och Kinetic som tillverkas i Estland, bioenergiklippar från Farmikko med bla. nyheten 300TCE som är för medelstora skotare.

Hedin Bil

Isuzu D-Max.  Fylld med säkerhetsfunktioner för en tryggare färd. Mer av allt som betyder något. Mer säkerhet, Mer komfort, Mer styrka, Mer kapacitet.

Helmia Lastbilar

Återförsäljare av Volvo lastbilar.

Hiab

Vi erbjuder skogskranar och utrustning från Loglift och Jonsered för allt slags skogsarbete – från hantering av kortvirke till lastning av helstam.

Hinnagårds Mekaniska

För röjning i världsklass! Nischad tillverkare utanför Falkenberg där vi bygger med svenska komponenter från grunden. Mest kända är vi för våra populära kättingröjare och räckesklippare.

HSP Gripen

För tuffa jobb och tunga lyft. Med våra 70 modeller har vi har det bredaste griparsortimentet på marknaden och dom tuffaste kunderna i världen. Är du en av dom?

HydraSpecma

Hydroscand

Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien med över 50 års branscherfarenhet. Hydroscand AB är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO-9001 och ISO-14001.

Hypro

HYPRO utvecklar, producerar och säljer traktorprocessorer, fällgripar och skotarvagnar sedan 1987. Vi på HYPRO vet vad kvalitet och funktion innebär. Välkommen till vår monter för att få veta mer!

Hytorc

Sedan 1968 har HYTORC tillverkat momentutrustning och fått förtroendet att leverera vår innovativa teknik till merparten av momentverktygsanvändare världen över.

Iggesund Forest

Iggesund Forest har ett bredare och starkare utbud av svärdsmodeller än någon annan. Alla svärd har optimal stabilitet och vår unika värmebehandling gör dem styva och slitstarka.

IM – Ingemars maskiner

Helhetslösningar inom vedhantering. Collino Costruzionis italienska proffsmaskiner och vedhanteringslösningar från IM. Från stockbord till vedmaskin – vi har allt du behöver för effektiv vedhantering.

Industrigrossisten Proman AB

Utvecklar, importerar och marknadsför arbets- och profilkläder. Vi har ett brett sortiment av skydds- och arbetskläder, skyddsskor, handskar och förbrukningsprodukter till den professionella användaren

Interagro Skog

Interagro Skog utvecklar och erbjuder produkter mot skogens mest betydande skadegörare; Rotticka, skadeinsekter och klövvilt. Sedan 2020 även plantgödning för ökad tillväxt och snabbare etablering

Intermercato

Vi är ett svenskt familjeföretag med ett av världens bredaste sortiment av högpresterande lyftredskap för skog, transport, entreprenad och återvinning.

Jaco Maskin

Maskiner och utrustning för skog och lantbruk.

Jakobs Maskin

Specialiserade på maskiner och tillbehör för små och stora skogsbrukare. Möt våra tre starkaste leverantörer Woodland Mills – Bandsågverk, Bala Agri -Vedmaskiner och Lennartsfors – Järnhästen.

K.T.S

K.T.S har huggarvagn 5,5-13 t, hydraulkran 5,3-8,6 m, energiklipp, armgrip, klo, timmer- och sten-/sorteringsgrip, lunningsredskap, balgrip, pallgaffel, slag-/släntklippare, schaktblad, stengrep m.m.

Karlskoga kommun

Karlskoga växer för fullt! Nu utvecklar vi staden så att de som redan bor här får det ännu bättre och de som vill flytta hit ska få ett bra liv hos oss.

Kedjan

Har producerat och sålt snökedjor för alla slags fordon sedan 1970. Vi har ett brett sortiment av produkter av hög kvalitét. Hos oss får du alltid ett bra bemötande av kunnig och intresserad personal.

Kellfri

Erbjuder ett brett sortiment av prisvärda maskiner och tillbehör till traktor, ATV och hjullastare. På plats finns Kellfri, Lovol Traktor, Loncin ATV, Swekip hjullastare och flera nyheter i sortimentet

Kilafors

Vi är Sveriges största tillverkare med det mest kompletta programmet av släpvagnar. Kilafors har marknadens främsta eftermarknadsutbud för optimal driftsekonomi och högt andrahandsvärde

Koppom Maskin

Ett Värmlandsbaserat företag som i första hand säljer begagnade skogsmaskiner och reservdelar inom skogsbranschen. Har även ett stort sortiment av nya delar och förbrukningsmaterial.

Kranman

Tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner.

Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskinprogram för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad.

LAXO

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför lastbilspåbyggnader, komponenter och lastsäkringsutrustningar till kunder som eftersträvar bästa möjliga totalekonomi genom hög kvalitet och stor flexibilitet.

Ljungby Maskin

Vi tillverkar hjullastare i storleken 9 till 30 ton. Val av modell och utrustning görs tillsammans med kunden och vi optimerar maskin efter det som kunden förväntar sig.

Log Max

Log Max skördaraggregat är designade för att kunna monteras på alla sorters bärare. Låg vikt är extra viktigt vid montage på hjulburna bärare. Ett av marknadens bästa förhållande mellan dragkraft och vikt.

Logosol

Välkommen till Logosol! Vi säljer bandsågverk, kedjesågverk och hyvlar, med egen produktion och produktutveckling i Härnösand. Besök oss gärna på logosol.se och kolla in våra live demos!

Logscom

Vi märker ditt virke.

Logset

Skogsmaskiner för yrkesverksamma. Tar ditt skogsbruk in i framtiden.

LRF – Lantbrukarnas Riksförbund

LRF arbetar för att skapa bättre förutsättningar för jord- och skogsbrukare. Bli medlem och gör oss ännu starkare!

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co är landets största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter. Med lokal närvaro och spetskompetens så blir vi den mest anlitade rådgivaren för Sveriges skogsägare.

Länsförsäkringar Bergslagen

Vi finns nära i livets alla skeden.

LäppeStällaren

Tillverkar och säljer styrutrustning till sågverksmaskiner sedan 1994.
KARA & Slidetec sågverksmaskiner. Klingor från Nässjö Sågverksfabrik. Limab laserriktljus. Maskintillverkning på kunduppdrag.

Malte Månson

Malte Månson i Karlskoga har stor erfarenhet av reparationer av skogs- och lantbruksmaskiner samt lastbilar och släp med bland annat ramriktningar.  Stor lagerhållning inom hydraulik.

Malwa

Effektiva och kompakta skogsmaskiner för modern och mera skonsam skogsvård. Kryssar fram mellan träden i stående skog utan att kräva stickvägar. Orsakar sällan eller aldrig markskador.

MAN

MAN ett lejon i de svenska skogarna, konsekvent effektiv

Markusson

Vi konstruerar och tillverkar automatiska kedjeslipmaskiner. Livedemonstration där vi visar hur snabbt och enkelt du får vassa kedjor och hur du kan spara pengar och öka lönsamheten i ditt företag.

Maskin Väst

En av Sveriges ledande återförsäljare inom entreprenad, lantbruk och skog, med fullserviceanläggningar i Karlstad, Kumla och Mariestad. Återförsäljare av Rottne Industris skogsmaskiner.

Maskincity

Maskincity i Motala AB levererar flishuggar från Eschlböck som är ledande inom flis och har flismaskiner i alla storlekar. Eschlböck har det lilla extra som gör skillnaden på maskinerna.

Mats Skog & Fritid

Vi säljer snöskotrar och fyrhjulingar, tillbehör och utrustning från märket Polaris.

Mellanskog

Vi bevakar de enskilda skogsägarnas intressen och arbetar för lönsamma och välmående skogar.

Moderaterna

Vi tror på Sverige. Tillsammans kan vi få ordning på det som inte fungerar. Du ska kunna bo och leva där du vill i landet byggt på skogens tillgångar under skogsägarens varsamma händer. Kom och prata framtid!

Moelven

Mer Timmer i Skogen. 70% av nettot från skogen kommer från timret. Besök oss i vår monter så berättar vi hur du får mer timmer i din skog.

Mron

Vi levererar innovativa lösningar inom underhåll, reparation, drift och rengöring. Fordonsvård, smörjmedel, fastighet, additiv, tejp, lim, kap & slip, agro mm.

MT Eksjö

Lätt, tryggt och innovativt. Med MT Eksjö får du marknadens lättaste flisbyggnationer. Oslagbart för din ekonomi. Bra och stabila konstruktioner. Och med ständig utveckling med nya tekniska lösningar.

Myrvolds Maskiner

Arbetar med utrustning för skogs- och lantbruk. Vi har lång erfarenhet och varit med sedan motorsågens intåg i skogsbruket. Service och reparationer utförs i egen verkstad eller med ambulerande servicebuss.

Mälby Skog

Mälby Skog nyttjar 100% av trädets värde och ser skogsgårdens alla möjligheter. Genom våra 50 kunniga medarbetare styr vi hela kedjan och levererar hållbara lösningar utan egen industri.

Möre Maskin

Grossist och importör av entreprenad-, lantbruk- och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till cirka 25 länder.

NextOil

Vi erbjuder Pro Moto´s produktsortiment som inkluderar kedjeolja och vaselin samt trämarkeringsfärger.
Importör av X-1R, ett brett utbud av smörjmedel och tillsatser.

Nordchain

Våra väl utprovade lösningar för att ge bästa grepp och skydd utvecklas i svåra nordiska förhållanden och uppskattas globalt. Egenskaper och lösningar som gör skillnad – Nordisk hållbarhet.

Nordea

HUGG en skogsspecialist Nordea Jord & Skog

Nordfarm

En av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare med återförsäljare över hela Sverige. Gemensamt för våra produkter är att de är välkända kvalitetsmaskiner som passar de svenska förhållandena.

Nordic Mobile Office

Se Easy Campers från S.Karosser. 40 års erfarenhet med en robust konstruktion och anpassad design skapar en stabil camper med god värmekomfort och inomhusmiljö för årets alla dagar och äventyr.

Nordic Solar

Vi är ett energiföretag som möjliggör och påskyndar omställningen till hållbara energilösningar. Försäljning, projektering och installation av nätanslutna solelanläggningar och system för energilagring.

Närkes Traktorcenter

Er leverantör av lantbruk- och entreprenad maskiner av ledande fabrikat, nytt eller begagnat med helhetslösningar runt finansiering, service och support.

Olofsfors

Olofsfors AB utvecklar, tillverkar och marknadsför band till skogsmaskiner och säljer även slirskydd.

OP Erjo

Svensk flishuggstillverkare med många år i branschen. Utvecklar och producerar flismaskiner för det professionella skogsbruket. Stabilitet, service och kvalitet med kunden i fokus.

OP Höglunds

Tillverkare av timmerbilspåbyggnader, timmervagnar, flisekipage, lastväxlarvagnar under varumärkena OP-släpet och AM-trailer.

Oregon

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

Organox

Utvecklar och säljer produkter i nära samarbete med forskare och slutförbrukare inom areella näringar. I vårt sortiment finns Trico, Trico Garden, Proradix, Gibb Plus Forest och Hylonox.

OSAB Försäljning

Förbrukningsvaror inom lantbruk mm. Handskar, pappersrullar, skyddsutrustning. Sälj dina fordon, maskiner och verktyg på nätauktion. Vi är auktionsmäklare och tar hand om allt det praktiska med försäljning.

Oxo Optik

Din leverantör av optik till förmånliga priser.

Palfinger

Skogskranar med eller utan hytt från 9-30 ton/meter

Parator

När släpet kommer först. Med kunnande och kreativitet som grund skapar vi i samarbete med våra kunder släpfordon som lastar mer och väger mindre. Vi lyssnar. Vi förstår. Och vi bygger.

Paroy

Vi ser till att din arbetsdag fungerar smidigt genom ett brett erbjudande av kvalitativa produkter, snabba leveranser och kunnig support. Med vårt tankkort i fickan kör du tryggt över hela Sverige.

Personverktyg

Förser företag i Norden med verktyg och förnödenheter.

Pewag

Slirskydd och snökedjor till skogsmaskiner och lastbilar.

Plantskydd

Utvecklar och marknadsför viltskyddsprodukter till skogsbruket. Mest kända är viltskyddsmedlen Gyllebo Plantskydd (Flytande, Pulver och HaTe 2). Även feromoner och insektsfällor för bekämpning av granbarkborre.

PT Verktyg

Hos oss hittar du alla typer av handverktyg, hydraliska verktyg, borr och gängverktyg samt spadar och krattor.

Q-Security bevakning

Framtiden är viktig för oss. Vi arbetar efter våra ledord, kvalitet, ärlighet och engagemang för att din framtid ska säkras.

Qstar

Började 1990 med en station i Östra Husby i Östergötland. Idag finns våra automatstationer på landsbygden, utmed riksvägarna och i en del större städer. Vi finns där du minst anar och bäst behövs.

Rackstad Heavy Machines & Parts

Rackstad Heavy Machines & Parts är de stora maskinernas Mekka i Skandinavien. Vi är en komplett verkstad som är inriktad på demontering av lastbilar och stora maskiner.

Rastvagn.se

Moderna rast- och personalvagnar. Byggda för dagens användare.

Raymond

Solenergi för alla fastigheter. Egenutvecklade solcellssystem, anpassade för nordiskt klimat. Marknadens bästa prestanda och garantier.

Reipal

Använd RH-Pusher för säker fällning av träd längs vägar, kraftledningar mm. Utrustad med säkerhetsvev. Spar rygg med en lång virkessax (65 cm) avsedd för ved och massavedsdimensioner. Vikt: 1,3 kg

Riga Wood

Europeisk kvalitetsbjörkplywood

Roach Wasa Schwedenstahl

Roach Spindel Trimmerhuvud. Den extremt enkla lösningen som prisats av såväl tidningen Entreprenad som tidningen Skogen.  Vi visar även vår egen nya jaktkniv Wasa Siljan, en fulländad jaktkniv.

Rudskoga Svetsmekaniska

ADR-godkända dieseltankar för pickuper.

Rundqvists skogsmaskinförsäljning

Sampo Rosenlew

Samsons

Förbrukningsmaterial som svärd, kedjor, oljor, märkfärg, färgmunstycken, gripar, boggieband, filter, matarhjul. Viss egen produktion, tex Brandboxen. Turbil för kedjeslipning och renovering av svärd.

Skogma

Tillbehör för skogs- och entreprenadmaskiner med mera.

Skogsaktuellt

Skogsaktuellt sporrar skogsbranschens alla aktörer till bättre företagande. Med en upplaga på 78 500 fördelat över hela landet är Skogsaktuellt landets största oberoende skogstidning.

SKOGsam

Din skogliga kontakt. Vi hjälper dig med allt som rör skogen: Förvalta din skogsegendom, markbereda, plantera, röja, gallra, slutavverka, köpa det virke du hugger själv, skogsbruksplan.

Skogsportalen

Mötesplatsen för allt inom skog och trä. Vi är en digital mötes- och handelsplats för skogsnäringen. Vi sätter köpare och säljare av skogsnära produkter och tjänster i samma rum.

Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen – myndigheten för frågor som rör skog. Vår uppgift är att verka för att skogen sköts enligt de skogspolitiska målen. Välkommen att prata skogsskötsel med oss!

Skogssällskapet

Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Skogstjänst

En proffsig skogspartner. Vi har kompetensen inom skog, jordbruk, byggnader, ekonomi och övriga nyttjanderätter. Företagets grundbult är långsiktighet och kvalitet för markägarens bästa.

SME – Skogsmaskinentreprenörerna

SME Skogsmaskinentreprenörerna, nätverket för oss Skogsentreprenörer som verkar i en av Sveriges största nettoexportbranscher!

Småsågarnas riksförbund – Småsågarna

En ideell förening för alla som är intresserade av småskalig träförädling: att såga, hyvla, snickra, timra, slöjda, producera bränsle och förpackningsmaterial – kort sagt allt man kan göra med trä som råvara.

SP Maskiner

Tillverkar skördaraggregat för den professionella skogsavverkningen.

Sun4Energy

Med solceller kan du sänka dina elkostnader, öka användningen av förnybar energi och tjäna pengar på din överskottsel. Vi utför alla installationer med egen certifierad personal

SunCity Montage

Bli elproducent! Din resa till en hållbar framtid börjar med solenergi. Vi på SunCity Montage AB gör detta möjligt för dig. Skräddarsydda, hållbara solenergilösningar för både hem och företag.

Sunfab

Sunfab utvecklar, tillverkar och säljer hydraulpumpar och motorer för mobila applikationer.

SunSpark

Projekterar och arrenderar markområden lämpliga för solcellsparker i storleken 6-300 hektar. Vi genererar höga arrendeinkomster till markägare och ökar produktionen av förnybar och lokalproducerad el.

Sustainalube

Smörjmedel för sågkedjesmörjning och centralsmörjning som är 100% Giftfritt och vattenlösligt.

Sveaskog

Sveaskog är Sveriges största skogsägare och virkesköpare. Med vår långa erfarenhet hjälper och guidar vi dig genom hela processen. Gör en bra virkesaffär. Låt oss räkna på din skog.

Svenska Gårdar

Drygt 20 års erfarenhet inom förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter. Vår genuina kunskap, kännedom och kontakt med branschen garanterar säljare och köpare trygghet, noggrannhet och service.

Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet är en medlemsorganisation som tillvaratar jägarnas intressen och värnar om viltvården. Vi har även olika samhällsuppdrag, bla sköter vi organisationen för eftersök av trafikskadat vilt.

Svenska Närko

Timmervagnar i ett flertal modeller till olika ändamål från off road till längre transporter på belagda vägar. Driftsäkra sidotippade bilpåbyggnader och släpvagnar främst för flis- och pelletstransport.

Svenska Skogsplantor

Du kan i högsta grad påverka värdet på din skog. Svenska Skogsplantor har plantor anpassade för ditt område. Svenska fröer, utvalda och klimattestade som ger en välmående skog med hög växtkraft.

Svenska Transportarbetareförbundet

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Bildades 1897 och har ca 63 000 medlemmar. Uppgiften är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet.

Sveriges Åkeriföretag

Vi arbetar för en sund och lönsam utveckling. Åkerinäringens branschorganisation.

Swecon

Nå maximal säkerhet och prestanda med våra specialanpassade hjullastare från Volvo. Designade och byggda för att uppnå optimala resultat, samtidigt som de strikta säkerhetsnormerna uppfylls.

Swedbank

Våra lantbruksspecialister har djup erfarenhet och kunskap inom skog och lantbruk. Få hjälp med ekonomi, juridik, försäkringar, pensioner och placeringar.

Swedol

Swedol är en rikstäckande aktör på järnhandelsmarknaden. Erbjuder ett brett sortiment inom elektronik, verktyg, hydraulik, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror.

Tamtron

Tamtron AB gör det möjligt för branschen att väga exakt, både med timmerkransvåg och markförlagd fordonsvåg. Vi tillverkar ett av de mest populära system, som nu dessutom kan fås som trådlöst.

Tatec

Med miljö och tekniskt innehåll i framkant har vi optimala produkter till skogsindustrin

TeamOlmed

Produkter för ett rörligare liv. Vi erbjuder ett stort sortiment av unikt framtagna produkter för dig som är i behov av ortoser, skor, skoinlägg, hand- eller fotledsstöd med mera.

Tele Radio

Tele Radio är experter på säkra och hållbara lösningar inom radiostyrning till skog och transport.

Terri

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker.

Timbtech

En svensktillverkad timmerbanke där design, funktion och kvalité står i centrum

TMK Energiklippar

HSON Gräv & Lastmaskinutrustningar har importen på TMK energi/trädklippar samt TMK MULTIGRAB multigripar. TMK 150,200,250,300 och 400 är den mest flexibla energiklippen på marknaden.

Tranås Cementvarufabrik

Tranås Cementvarufabrik producerar egna betongvaror – främst för enskilt avlopp. Signaturprodukter är Tranåsbrunnen och minireningsverket i betong, WSB® Clean. Hjärtligt välkomna till vår monter!

Trux

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland.

Trygg-Hansa

Driver du eget? Då behöver du en företagsförsäkring – oavsett om du är egenföretagare som jobbar hemifrån eller har anställda, lokaler och fordon. Hitta rätt skydd för din firma!

Veho Trucks – Mercedes

Försäljning och auktoriserad serviceanläggning för Mercedes-Benz lastbilar.

Veosol

Generalagent för HDG Bavaria. Bioenergilösningar för lantbruk, kommersiella fastigheter, industrier och villor. Kundanpassade lösningar. Konsultation, nyinstallation, service och underhåll.

Vermeer Viking

Vermeer Viking AB är generalagent i Sverige/Norge och erbjuder ett helt Vermeer maskinprogram för bl.a. skogs- och trädvård, biobränsle och kabel/rör och fiberanläggningsmaskiner.

Vildmark Outdoors

Svenskdesignad elektrisk ATV. Vildmark står för högkvalitativa och energieffektiva fyrhjulsfordon som passar lika bra på arbetsplatsen som i det stora vilda landskapet. Vi är ditt grönare val.

Vimek

Vimek erbjuder den marknadsledande och kompletta maskinparken för det moderna skonsamma skogsbruket. Robusta, driftsäkra, bränslesnåla och servicevänliga maskiner som är lätta och smidiga i skogen.

Värmebaronen

Klimatsmarta energi- och värmekällor. Pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter. Tillverkning i Sverige i egen fabrik.

Warrior Winches

En av Europas största vinschtillverkare grundat i UK för över 20 år sedan. Vi har över 100 modeller i lager i Göteborg och programmet går från små ATV- till stora industri- och militärvinschar.

Wasa Kredit

Kontakta oss när du vill utveckla ditt skogsbruk. Vi erbjuder avbetalning, leasing och hyra av maskiner, fordon och annan utrustning.

Weimer

Erbjuder skogsvagnar, griplastare, vinschar och hydrauliska komponenter som ventiler och hydraulsystem. Vår företagsfilosofi är att leverera produkter av högsta kvalitet och funktion till bästa pris.

Wikers

Wikers tillverkar och säljer mobila dieseltankar i olika storlekar samt tillbehör för byggentreprenad, skogsbruk och lantbruk. Vi finns i hela Sverige med huvudkontor i Örebro. Läs mer på wikers.se

Windhager Sverige

Flis- och pelletspannor

Åstboms Skogs AB

Återförsäljare för Vimek skogsmaskiner och kranar och gripar från Cranab.