INSTÄLLT 2020

Nytt datum 20-21 maj 2022

 

 

Här är företagen som bokat plats till 2020 års mässa!

Nedanstående utställarförteckning är den som gällde i mitten av mars då beslut togs att på grund av Coronaviruset flytta fram mässan från maj till den 25-26 september.

Vissa förändringar i förteckningen kommer därför att ske framöver. En första uppdatering kommer att göras preliminärt i mitten av maj, därefter uppdateras utställarförteckningen fortlöpande fram till den 25-26 september.

4evergreen

Framgångsrika inom avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. Beprövad patenterad teknik och produkter som kännetecknas av robust och pålitlig drift och prestanda.

Agripro

Agromaster / Pilkemaster

Agromaster Oy är ett finskt företag specialiserat på tillverkningen av vedmaskiner. Vi designar, tillverkar och marknadsför vedmaskiner som gör sina användares arbetsdagar lättare och mer effektiva.

Albach

Albach Diamant 2000 är en unik flismaskin byggd utan kompromisser med innovativ teknik och med mycket hög produktionskapacitet.

Alstor

ALSTOR 8×8 är ett patenterat, smidigt terrängfordon med otroliga framkomlighetsegenskaper. Midjestyrning, full mekanisk drivning på alla åtta hjulen samt fullboggie gör den oerhört lättkörd.

Anläggningsvärlden

Anläggningsvärlden är ett viktigt arbetsverktyg för branschens företagare och beslutsfattare. Vi skriver om skogs- och anläggningsbranschen för professionella användare som vill följa utvecklingen.

Arbetsvagnar

Tillsammans har vi mer än 300 års erfarenhet av att bygga vagnar. Tack vare detta vågar vi sticka ut hakan. Våra nyckelord: kundanpassning, tålighet och styrka.

Arver lastbilar / Scania

Vi är auktoriserad återförsäljare av Scania lastbilar med nio anläggningar i Mellansverige. Service, reservdelar, tillbehör samt finansieringshjälp och annat som underlättar din verksamhet.

AS Motorteknik

Vi utför motoroptimering samt servar Fogmaker släcksystem på tunga fordon. Tekniker finns i nästan hela landet.

ATRANS

Påbyggaren av flisbyggnationer sedan 1968 med focus på kvalité.

Byggnationer för flis, grot och visirtrailer är vår styrka.

Bala Agri – Vreten

Bala Agri är ett tillverkande företag från Nossebro i Västra Götaland. Vi tillverkar bl.a. Vretens skogsvagnar, vägsladdar, energiklippar samt vedmaskiner, vagnar & redskap inom lantbruk & entreprenad.

Bamsesågen

Bamsesågen – Ett flexibelt sågverk! Välj mellan Kedjesåg, Klingsåg & Timmerfräs.
Svensktillverkat som passar alla, hobbysågare som proffs! Vi erbjuder också bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg.

Bastuprodukter

Bastutunnan levereras monterad och klar för användning, Tillverkas av limträ, torrt granvirke och naturligtvis med luftade tak. Ett gediget hantverk tillverkat i Västerbotten.

Baxi

Vedpannor, pellets/flis/spannmålspannor, pelletsbrännare, ved/pelletskaminer, solsystem.

Be-Ge Seating

Utvecklar, marknadsför och tillverkar fjädrande- fasta förar- och passagerarstolar samt tillbehör. En av ledande tillverkare för spårburen trafik, lastbilar, bussar, truckar, skogs- och entreprenad­maskiner.

Bevola

Axelleverantör med nordiskt anpassade axlar till skogs- och flisvagnar.

Biovärme Sverige

Vi förmedlar kvalitativ och driftsäker värmeteknik för medelstora och stora fastigheter, förenat med ett stort engagemang och hög kompetens.

BJM Maskin

Blys VIP

Specialisten på produkter för jord, skog, entreprenad och åkeri! Maskiner & verktyg, fordon & garage, bygg, beslag, el, förbrukning och mycket annat!

Bracke Forest

Bracke Forest är ett världsledande företag inom maskinell skogsföryngring. Utvecklar och tillverkar markberedare, planteringsmaskiner, bioenergiaggregat, röjaggregat samt utrustning för maskinsådd.

BRUKS

BRUKS mobila flishuggar är ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebar energi från skogen.

Bränslecompaniet

Cranab

Cranab konstruerar och producerar kranar, kranspetsutrustning för det professionella skogsbruket samt utrustning för buskröjning efter vägar och kraftledningsgator under namnet Slagkraft.

Creative Optimization

Vi utvecklar programvaror för enklare och effektivare planering och uppföljning i skogsbruket.

Med smarta optimeringsmodeller skapar vi praktiska lösningar som minskar kostnader och ökar intäkter.

Diesel Power

Diesel Power är distributör för industrimotorer från kvalitetsvarumärkena John Deere och Yanmar. Vi har brett tillbehörsprogram, många reservdelar i lager och ger dig snabb och god teknisk support.

Eco Log

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket inom såväl gallring som slutavverkning

Ecosågen

Vi tillverkar mobila och stationära småskaliga klingsågverk och tillbehör till dessa produkter. Äkta, professionella enmanssågverk, utrustade med nödvändiga tillbehör redan i standardutförandet.

ELITE OIL lubricants of Scandinavia

Vi marknadsför ett komplett smörjmedelssortiment för nordiska förhållanden och samlar även in ert farliga avfall med turbilar i egen regi.

Enskede Hydraul

Reservdelar till skogsmaskiner, från packningssatser till hydraulmotorer. Utrustning för slangtillverkning. Bridgestone hydraulslangar, Bucher sågmotorer, Donaldson filtersystem med mera.

Espegard

Ved- och fritidsprodukter. Se vår egenutvecklade Espegard Braspanna. En högkvalitativ produkt att samlas kring, väl värd att bekanta sig med!

Exte

Vi är världens ledande tillverkare av lastbankar och automatiska spännare för timmertransporter.  Erbjuder branschens bredaste produktsortiment med fler valmöjligheter och bättre lönsamhet för åkarna.

Fann VA-teknik

Enskilt avlopp från FANN – när du inte har avlopp som hobby!

Faust Biobränslepannor

Finnskogsvalsen

Ett svensktillverkat matarhjul av stål som ger bästa totalekonomi. Oavsett om du kör en stor slutavverkare som kräver maximal dragkraft, eller en liten gallringsmaskin med så lätt hjul som möjligt.

Finnvedens Lastvagnar

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

FinskaKillar

Med FinskaKillar-optimering skräddarsys din maskin alltid efter dina behov enligt ditt önskemål – säkert och tillförlitligt med 100% finskt yrkeskunskap.

Fixprodukter

Fordonsmateriel

FOMA säljer allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. Förutom BPW axlar erbjuder vi även påbyggnadskomponenter från andra branschledande leverantörer.

Fröseke Industriservice

Novotný gallringsmaskiner

FTG Cranes

FTG Forest Technology Group utvecklar, tillverkar och marknadsför ett antal unika produkter för skörd, transport och förädling av skogsråvara – Mowi, Moheda – V-kran

Förarmiljö

Vi erbjuder förarstolar Be-Ge 9000, 7000, 3000, armstöd, pelare, åkslädar, plandämpare, solskydd, spakar med mera.  SE/FC märkta förstärkta produkter för skog och entreprenad.

Gammelkroppa skogsskola

Sveriges minsta högskola som examinerar 25 skogstekniker vartannat år. Dedikerade lärare och hög nivå på kurserna. Med rätt kompetens står du dig stark i framtiden. Hos oss finns de kurser du behöver.

GOTfire

Vi erbjuder högteknologiska värmesystem för bioenergi med kapacitet för alla tänkbara värmebehov, oavsett om det är till villa, lantbruk eller industri. Värmesystem från Gotfire och Österrikiska KWB.

Gremo

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket med fokus på gallring.

Gripen Wheels

Nordens största grossist av däck, fälg och slang för traktorer, lantbruks-, entreprenad-, skogsmaskiner, lastbilar, ATV, MPT m.m. Bredast sortiment. Störst lagerhållning, snabba leveranser, stor kunskap.

GS-facket

Vi är fackförbundet som kämpar, organiserar, försvarar och förbättrar villkoren för våra medlemmar som jobbar inom skogsnäringen. Vi arbetar för miljövänlig och ekologisk uthållig produktion.

GutCon

GutCon erbjuder kompetenta produkter för säker och smidig verksamhet i krävande miljöer. Omfattar: Kvalificerade sjukvårdssatser – Flexibel bär- och upphängningslösning – Mångfunktionellt rep

Haglöf

Haglöf Sweden utvecklar och tillverkar handburna mätinstrument samt system med hög kvalité avsedda att förbättra noggrannheten i fältmätningar på ett effektivt och användarvänligt sätt.

Handelsbanken

Hos oss gör du dina affärer med det lokala Handelsbankskontoret. Vi vill stötta dig som lantbrukare och skogsägare i ditt viktiga arbete. Se oss som affärspartner, rådgivare och bollplank – nu och i framtiden.

Hedin Bil

Hellgrens Bure

Hellgrens Bure satsar vidare mot 2020. Vi fokuserar på tillverkning av kundanpassade produkter med hög detaljfinish med inriktning främst på flisvagnar, fliskorgar, maskinvagnar och bilbyggnationer.

Helmia Lastbilar

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Hiab

Vi erbjuder skogskranar och utrustning från Loglift och Jonsered för allt slags skogsarbete – från hantering av kortvirke till lastning av helstam.

Hinz Epsilon

Skogskranar med eller utan hytt från 9-30 ton/meter

HSP Gripen

För tuffa jobb och tunga lyft. Med våra 70 modeller har vi har det bredaste griparsortimentet på marknaden och dom tuffaste kunderna i världen. Är du en av dom?

Hypro

HYPRO utvecklar, producerar och säljer traktorprocessorer, fällgripar och skotarvagnar sedan 1987. Vi på HYPRO vet vad kvalitet och funktion innebär. Välkommen till vår monter för att få veta mer!

Iggesund Forest

Iggesund Forest har ett bredare och starkare utbud av svärdsmodeller än någon annan. Alla svärd har optimal stabilitet och vår unika värmebehandling gör dem styva och slitstarka.

Industriverktyg IDG-Tools

Riktiga verktyg till bättre priser. Med 98 bussar är vi störst i Norden Vi säljer verktyg och maskiner till verkstäder, industri, åkerier med flera.

Intermercato

Vi är ett svenskt familjeföretag med ett av världens bredaste sortiment av högpresterande lyftredskap för skog, transport, entreprenad och återvinning.

Jakobs Maskin

Specialiserade på maskiner och tillbehör för små och stora skogsbrukare. Möt våra tre starkaste leverantörer Woodland Mills – Bandsågverk, Bala Agri -Vedmaskiner och Lennartsfors – Järnhästen och Hjulhästen.

JG Verktygsmaskiner

Vi säljer stockbandsågar från PILOUS FORESTOR (Tjeckien). Under Skogs-maskindagarna kommer vi att demosåga.

Besök gärna vår hemsida för mer produktinformation.

JLM Scandinavia

Vi har över 40 års erfarenhet av installationer under mark, och är generalagenter för DitchWitch, American Augers, Subsite, Hammerhead, Baroid och Zahn.

John Deere Forestry

Skördare och skotare i alla storlekar och för alla uppdrag. Teknik som gör jobbet enklare och minskar stressen gör maskinerna uppskattade av både entreprenörer och förare.

K.T.S

K.T.S har huggarvagn 7-13 t, hydraulkran 5,3-7,5 m, energiklipp, armgrip, klo, timmer- och sten-/sorteringsgrip, lunningsredskap, balgrip, pallgaffel, slag-/släntklippare, schaktblad, stengrep m.m.

Kejama

”Arbetskläder” till våra framtida arbetare.

Kellfri

Erbjuder ett brett sortiment av maskiner, redskap och tillbehör utan att det krävs en långsiktig planering att investera i. Vi erbjuder prisvärd kvalitet. Med 60 år i branschen kan vi hjälpa dig.

Kilafors

Vi är Sveriges största tillverkare med det mest kompletta programmet av släpvagnar. Kilafors har marknadens främsta eftermarknadsutbud för optimal driftsekonomi och högt andrahandsvärde

Kinetic – Country

Vi representerar Kinetic T8  miniskotare samt Country skogsvagnar och kranar i storlekar från ATV till 11 ton. Vi säljer även energiklippar och multigripar från Farmikko.

Komatsu Forest

Erbjuder ett komplett utbud av skogsmaskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Visionen är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.

Koppom Maskin

Ett Värmlandsbaserat företag som i första hand säljer begagnade skogsmaskiner och reservdelar inom skogsbranschen. Har även ett stort sortiment av nya delar och förbrukningsmaterial.

Kranman

Tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner.

Kvinnerstaskolan

Vid skolan finns det 3-åriga naturbruksprogrammet med profilerna djur, lantbruk, skog, och djur – häst. Vi har även Bygg- och anläggningsprogrammet och lärlingsutbildning.

Lagermetall

Lagermetall är en pålitlig partner och leverantör till industrin sedan 1979. Vi levererar bronsämnen, glidlager och övriga glidelement med hög kvalitet, korta ledtider och med hög servicegrad.

Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskinprogram för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad.

Laxo Mekan

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför lastbilspåbyggnader, komponenter och lastsäkringsutrustningar till kunder som eftersträvar bästa möjliga totalekonomi genom hög kvalitet och stor flexibilitet.

Lightforce Sweden/Nordik Distribution

Fordonsbelysning för användare med höga krav på prestanda och kvalitet. Extraljuslösningar och arbetsbelysning från Lightforce och Wesem med flera för alla slags fordon och maskiner.

Log Max

Log Max skördaraggregat är designade för att kunna monteras på alla sorters bärare. Låg vikt är extra viktigt vid montage på hjulburna bärare. Ett av marknadens bästa förhållande mellan dragkraft och vikt.

Logosol

Varmt välkommen till LOGOSOL. Din kompletta leverantör utav bandsågverk, kedjesågverk, hyvlar och snickerimaskiner. Besök oss gärna på webben!

LRF Konsult

LRF Konsult är landets största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter. Med lokal närvaro och spetskompetens så blir vi den mest anlitade rådgivaren för Sveriges skogsägare.

LT Energiteknik

Flisbrännare och pannor. Värmecentraler.

Lube Tools

Vi på Lube Tools tillverkar ett komplett system för fettfyllning i lösvikt som gör din fyllning snabb och effektiv, och dessutom renligare än med konventionella utrustningar.

Länsförsäkringar Bergslagen

LäppeStällaren

Tillverkar och säljer styrutrustning till sågverksmaskiner sedan 1994.
KARA & Slidetec sågverksmaskiner. Klingor från Nässjö Sågverksfabrik. Limab laserriktljus. Maskintillverkning på kunduppdrag.

Malte Månson

Malte Månson i Karlskoga har stor erfarenhet av reparationer av skogs- och lantbruksmaskiner samt lastbilar och släp med bland annat ramriktningar.  Stor lagerhållning inom hydraulik.

Malwa

Malwa International AB är en ledande tillverkare av mindre skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad.

MAN

MAN ett lejon i de svenska skogarna – konsekvent effektiv

Markusson

Vi konstruerar och tillverkar automatiska kedjeslipmaskiner. Livedemonstration där vi visar hur snabbt och enkelt du får vassa kedjor och hur du kan spara pengar och öka lönsamheten i ditt företag.

Maskincity i Motala AB

Maskincity i Motala AB levererar flishuggar från Eschlböck som är ledande inom flis och har flismaskiner i alla storlekar. Eschlböck har det lilla extra som gör skillnaden på maskinerna.

Mekwood

Vi är svensk försäljningsagent för Wood-Mizer sågverk som vi arbetat med sedan 1991. Utför fullständig service och levererar sågblad och reservdelar till Wood-Mizer. Erbjuder och utför legosågning.

Mellanskog

Vi bevakar de enskilda skogsägarnas intressen och arbetar för lönsamma och välmående skogar.

Moelven

Mer Timmer i Skogen. 70% av nettot från skogen kommer från timret. Besök oss i vår monter så berättar vi hur du får mer timmer i din skog.

Möre Maskin

Grossist och importör av lantbruk- och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till cirka 25 länder.

Nanogate

NDI

Nordeuropas största däcklager med en unik bredd och djup i sortimentet. Strategiskt placerade lager i Sverige vilket säkerställer snabba och effektiva leveranser. En leverantör, komplett sortiment!

Nordenväg

Nordenväg levererar vägbankar och mattor med unika egenskaper för effektiva och skonsamma transporter i utmanande markförhållanden.

Nordfarm

En av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare med återförsäljare över hela Sverige. Gemensamt för våra produkter är att de är välkända kvalitetsmaskiner som passar de svenska förhållandena.

Nordic Traction

Ledande tillverkare av slirskydd under varumärket NordChain. Ett komplett program finns för skogsmaskiner, traktorer och lastbilar. Under varumärket Clark Tracks tillverkas och marknadsförs boggiband.

Nordicc

Redskap och maskiner för skog, anläggning och grönyteskötsel. Se våra mobila flishuggar/ flistuggar, buskröjare, häcksaxar, modulborstar mm. Produkter som ser till att jobbet blir gjort på bästa sätt!

Närkes Traktorcenter

Er leverantör av lantbruk- och entreprenad maskiner av ledande fabrikat, nytt eller begagnat med helhetslösningar runt finansiering, service och support.

Olofsfors

Olofsfors AB utvecklar, tillverkar och marknadsför band till skogsmaskiner och säljer även slirskydd.

OP Höglunds

Tillverkare av timmer- flis- GROT-  och skogsflispåbyggnader samt flissläp, timmerramar, kranfästen, SMEMAX maskintrailer och AM trailer.

Oregon

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

Oxo Optik

Personverktyg

Pewag

Slirskydd och snökedjor till skogsmaskiner och lastbilar.

PlastoMer Sweden AB

Marknadsledande på stänkskydd med reklamtryck. Formstarka skärmar och tillbehör för både lastbilar och entreprenadfordon.

Ponsse

Ponsse har ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser.

Q-Security bevakning

Framtiden är viktig för oss. Vi arbetar efter våra ledord, kvalitet, ärlighet och engagemang för att din framtid ska säkras.

Qstar

Började 1990 med en station i Östra Husby i Östergötland. Idag finns våra automatstationer på landsbygden, utmed riksvägarna och i en del större städer. Vi finns där du minst anar och bäst behövs.

Qvennes Skog & Maskin

Tillbehör för ATV-vagnar, transportsläp, timmerklippar, ATV-bågen med mera.

Rastvagn.se / Alro Metal OU

Rastvagn.se är en komplett leverantör inom personalutrymmen på hjul. Kom gärna förbi vår monter för att kika på våra mobila rast- & arbetsvagnar som drivs med el / gasol eller el / diesel.

Rex Nordic

Trött på din illaluktande och högljudda dieselkanon? Nu finns det ett alternativ!

Roach Wasa Schwedenstahl

Roach Spindel Trimmerhuvud. Den extremt enkla lösningen som prisats av såväl tidningen Entreprenad som tidningen Skogen.  Vi visar även vår egen nya jaktkniv Wasa Siljan, en fulländad jaktkniv.

Rosenqvist Maskin

Rottne

Rottne erbjuder svensktillverkade, servicevänliga skotare och skördare med fantastisk förarkomfort som uppfyller alla behov från klen gallring till tuff slutavverkning.

Sableline

Sampo Rosenlew

Samsons

Förbrukningsmaterial som svärd, kedjor, oljor, märkfärg, färgmunstycken, gripar, boggieband, filter, matarhjul. Viss egen produktion, tex Brandboxen. Turbil för kedjeslipning och renovering av svärd.

Scanvall

Kvalitativ maskinkedjeslipning. Förbrukningsmaterial, reservdelar och tillbehör till eftermarknaden framförallt till skördarsågenheter. Kända märken men även alternativ till originaldelar. Monter SM31

Sit Right

Tillverkar och säljer tillbehör för skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och lastbilar. Dala-Gripen, gripskopor, energiklippar, fällsågar, stols- och hyttnivelering, rotatorer med mera.

Sittab

Ergonomi för din komfort. Flexibel och robust ergonomisk design är ledorden för SITTABs stolstillbehör.

Skogen

Föreningen Skogen och tidningen SKOGEN; Branschtidningen som tipsar, granskar, debatterar och berättar om allt som händer!

Skogma

Tillbehör för skogs- och entreprenadmaskiner med mera.

Skogsaktuellt

Skogsaktuellt sporrar skogsbranschens alla aktörer till bättre företagande. Med en upplaga på 78 500 fördelat över hela landet är Skogsaktuellt landets största oberoende skogstidning.

Skogsstyrelsen

Släpis

Släpis, som är en del av BPW Aftermarket Group, säljer reservdelar och paketlösningar till nyttofordonsverkstäder i Sverige. Släpis finns på 12 orter i Sverige, från Luleå i nord till Malmö i syd.

Solkraft Sverige

SP Maskiner

Tillverkar skördaraggregat för den professionella skogsavverkningen.

Stora Enso

Stora Enso Skog är en av Sveriges största skogsentreprenörer och virkesköpare med verksamhet i Mellansverige. Vi har funnits här sedan 1200-talet och lever än idag av råvaror som kommer från skogen.

Sundins Skogsplantor

Vi jobbar med markberedning, utför planteringar av egenuppodlade plantor, röjer allt från ungskog till förröjning samt utför manuellt motorsågsarbete.

Sunfab

Sunfab utvecklar, tillverkar och säljer hydraulpumpar och motorer för mobila applikationer.

SVEA Solar

Sveaskog

Säljer timmer, massaved och biobränsle till främst massa-, pappers- och sågverksindustrin. Erbjuder tjänster till privata skogsägare samt utvecklar användning av skog och mark för jakt och fiske.

Svensk Avloppsrening

Erbjuder miljövänliga, unika, framgångsrika och innovativa lösningar inom avlopp, BDT-rening, regnvattenåtervinning, oljeavskiljare med mera. Välkommen att prata lösningar och möjligheter med oss!

Svensk Hytt-Comfort

Svensk Hytt-Comfort AB är distributör för tyska stolstillverkaren Grammer AG. Grammer är världsledande när det gäller fjädrande förarstolar med hög komfort och god ergonomi till rullande arbetsfordon.

Svenska Manometerfabriken

Kom och hälsa på i vår monter. Vi visar upp den NYA mindre ”LEKSANDSVÅGEN”. Även AXELTRYCKSMÄTARE, eller som vissa säger, ”luftklockor” finns här. Välkommen in på en kopp kaffe och prata med oss!

Svenska Skogsplantor

Svenska Skogsplantor är landets ledande företag inom skogsföryngring och plantor. Tack vare vår lokalkännedom och kompetens vet vi vilka plantor som är bäst.

Svenska Transportarbetarförbundet

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Bildades 1897 och har ca 63 000 medlemmar. Uppgiften är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet.

Svets & Verktygsspecialisten

Vi jobbar stenhårt för att kunna presentera marknadens bästa verktyg till så lågt pris som möjligt.

Swea Energi

Swea Energi hjälper våra kunder att fylla bränsletanken på ett enklare och miljömedvetet sätt. Vi finns nära våra kunder, med strategiskt placerade lokalkontor och chaufförer med god lokalkännedom.

Swedol

Swedol är en rikstäckande aktör på järnhandelsmarknaden. Erbjuder ett brett sortiment inom elektronik, verktyg, hydraulik, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror.

Swedron

Swingcut

SwingCut boggiband är en unik konstruktion med tvärjärnets speciella profil och högt placerat länksystem vilket medför lågt rullmotstånd, minskad bränsleförbrukning och skonsamhet mot mark.

Taiga

För dig som jobbar utomhus, i extrem hetta, kyla eller väta. För dig som jobbar i krävande miljö och för er som ser till att allting fungerar så att vi andra kan slappna av. Vi finns för er.

Tamtron

Tamtron AB gör det möjligt för branschen att väga exakt, både med timmerkransvåg och markförlagd fordonsvåg. Vi tillverkar ett av de mest populära system, som nu dessutom kan fås som trådlöst.

Tatec

Levererar produkter till skördare. Vårt utbud består bland annat av svärd, märkfärg med mera. Vi strävar efter att utveckla och tillgodose marknaden med konkurrenskraftiga produkter.

Terri

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker.

The Small Viking Axe Game

Timbtech

En svensktillverkad timmerbanke där design, funktion och kvalité står i centrum

Traktor Power

Traktor Power är Sveriges första och största traktortidning med allt från nya traktorer till klassiska veterantraktorer och häftiga skogsmaskiner. De presenteras med glatt humör 14 gånger om året.

Traktorimport Sverige AB

Traktorer av det sydkoreanska fabrikatet Branson. Hög kvalitet förknippat med mycket konkurrenskraftiga priser garanterar ett enastående pris/prestanda-förhållande.

Tranås Cementvarufabrik

Tranås Cementvarufabrik producerar egna betongvaror – främst för enskilt avlopp. Signaturprodukter är Tranåsbrunnen och minireningsverket i betong, WSB® Clean. Hjärtligt välkomna till vår monter!

Trelleborg

Ledande global leverantör av däck och kompletta hjul till lantbruks- och skogsbruksmaskiner, materialhanterings-fordon och entreprenadmaskiner.

Trux

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland.

UOT

Excellent performance forest preparation machinery, designed to last!

Durable construction – Powerful hydraulic motors – STRENX frame – HARDOX blades

Usewood

Nya generationens små maskiner för skogsägare och entreprenörer: Speciella skördare, skotare och kombimaskiner med smidig användbarhet, stark konstruktion och hög effektivitet.

Vermeer Viking

Vermeer Viking AB är generalagent i Sverige/Norge och erbjuder ett helt Vermeer-maskinprogram för bl.a. skogs- och trädvård, biobränsle och kabel/rör och fiberanläggningsmaskiner.

Vestelli

För rena vatten. Vestelli erbjuder garanterat effektiva avloppsvattensystem. De bekymmersfria och långlivade reningslösningarna från finländska Vestelli är en miljögärning.

Vilhelmina Vilt & Event

Smakupplevelser från glesbygden. Viltkött från ren och älg. Ölkorv, renkorv, älgkorv, hjärta. Basturökt file, karre och sidfläsk. Senap och bbqsåser.

Vimek

Vimek erbjuder den marknadsledande och kompletta maskinparken för det moderna skonsamma skogsbruket. Robusta, driftsäkra, bränslesnåla och servicevänliga maskiner som är lätta och smidiga i skogen.

VM Trailer

VM Trailer Härryda släp kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov.

Vägsladden Road Warrior

Den unika gräsdödaren. Spar cirka 50% bränsle, traktorslitage, hyvelstål, arbetstid. Ett drag istället för två. Kalla den EKO-sladd, 2,70 m bred. Gräsbeväxningen i vägkanter & mittsträng är löst!

Värmebaronen

Klimatsmarta energi- och värmekällor. Pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter. Tillverkning i Sverige i egen fabrik.

Värmlands Motor

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Weimer

Erbjuder skogsvagnar, griplastare, vinschar och hydrauliska komponenter som ventiler och hydraulsystem. Vår företagsfilosofi är att leverera produkter av högsta kvalitet och funktion till bästa pris.

Wexman

Wexman Workwear tillverkar arbetskläder av högsta kvalité för professionellt bruk. Försäljning sker direkt till dig som kund utan några som helst fördyrande mellanhänder. En bättre affär helt enkelt!

WIP

Wipomatic – backkamerornas No. 1 och Wiplight – för en ljusare framtid

Zeppelin Power Systems

Återförsäljare och servicelämnare för Caterpillars motor- och generatorprogram i Sverige. Erbjuder kompletta motor- och energisystem samt service på Caterpillars motorprogram från 6,4 till 5.650 kW.

Älgskadefondföreningen

Världens första transportabla viltolyckssimulator är på plats i en specialbyggd lastbil. Där kan man testa att köra på älg och vildsvin utan att offra sitt och andras liv.

Örebro Slangservice

Allt i hydraulik och kompressorer. Specialister på hydraulik och kompressorer. Jourservice året om med egen servicebil med mobil slangtillverkning. Egen butik och stor verkstad.