Här är alla som redan bokat plats för 2024

Arno-Remmen AB

Spännband och remmar med egen unik design, tillverkade i vår fabrik i Kristinehamn.

Axima

Bala Agri – Vreten

Bala Agri är ett tillverkande företag från Nossebro i Västra Götaland. Vi tillverkar bl.a. Vretens skogsvagnar, vägsladdar, energiklippar samt vedmaskiner, vagnar & redskap inom lantbruk & entreprenad.

Bamsesågen

Bamsesågen – Ett flexibelt sågverk! Välj mellan Kedjesåg, Klingsåg & Timmerfräs.
Svensktillverkat som passar alla, hobbysågare som proffs! Vi erbjuder också bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg.

Baxi

Vedpannor, pellets, flis, värmepumpar.

Bevola

Axelleverantör med nordiskt anpassade axlar till skogs- och flisvagnar.

BillerudKorsnäs

Ekonomisk vinning, rekreation och en viktig råvara. Att ta vara på skogens alla värden innebär att sköta den väl och välja rätt åtgärder vid rätt tid. Vi hjälper dig med bästa åtgärdsplanen för din skog.

Branson Tractors

Traktorer av det sydkoreanska fabrikatet Branson. Hög kvalitet förknippat med mycket konkurrenskraftiga priser garanterar ett enastående pris/prestanda-förhållande.

Diesel Power

Diesel Power är distributör för industrimotorer från kvalitetsvarumärkena John Deere och Yanmar. Vi har ett brett tillbehörsprogram, många reservdelar i lager och ger dig snabb och god teknisk support.

Ecosågen

Vi tillverkar mobila och stationära småskaliga klingsågverk och tillbehör till dessa produkter. Äkta, professionella enmanssågverk, utrustade med nödvändiga tillbehör redan i standardutförandet.

ELITE OIL lubricants of Scandinavia

Vi marknadsför ett komplett smörjmedelssortiment för nordiska förhållanden och samlar även in ert farliga avfall med turbilar i egen regi.

Förarmiljö

Vi erbjuder förarstolar Be-Ge 9000, 7000, 3000, armstöd, pelare, åkslädar, plandämpare, solskydd, spakar med mera.  SE/FC märkta förstärkta produkter för skog och entreprenad.

GOTfire

Vi erbjuder högteknologiska värmesystem för bioenergi med kapacitet för alla tänkbara värmebehov, oavsett om det är till villa, lantbruk eller industri. Värmesystem från Gotfire och Österrikiska KWB.

Handelsbanken

Hos oss gör du dina affärer med det lokala Handelsbankskontoret. Vi vill stötta dig som lantbrukare och skogsägare i ditt viktiga arbete. Se oss som affärspartner, rådgivare och bollplank – nu och i framtiden.

Hiab

Vi erbjuder skogskranar och utrustning från Loglift och Jonsered för allt slags skogsarbete – från hantering av kortvirke till lastning av helstam.

Hinz Epsilon

Skogskranar med eller utan hytt från 9-30 ton/meter

Iggesund Forest

Iggesund Forest har ett bredare och starkare utbud av svärdsmodeller än någon annan. Alla svärd har optimal stabilitet och vår unika värmebehandling gör dem styva och slitstarka.

Jaco Maskin

Maskiner och utrustning för skog och lantbruk.

Jakobs Maskin

Specialiserade på maskiner och tillbehör för små och stora skogsbrukare. Möt våra tre starkaste leverantörer Woodland Mills – Bandsågverk, Bala Agri -Vedmaskiner och Lennartsfors – Järnhästen.

Kinetic – Country

Vi representerar Kinetic T8  miniskotare samt Country skogsvagnar och kranar i storlekar från ATV till 11 ton. Vi säljer även energiklippar och multigripar från Farmikko.

Koppom Maskin

Ett Värmlandsbaserat företag som i första hand säljer begagnade skogsmaskiner och reservdelar inom skogsbranschen. Har även ett stort sortiment av nya delar och förbrukningsmaterial.

Kranman

Tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner.

Logosol

Välkommen till Logosol! Vi säljer bandsågverk, kedjesågverk och hyvlar, med egen produktion och produktutveckling i Härnösand. Besök oss gärna på logosol.se och kolla in våra live demos!

Logset

Skogsmaskiner för yrkesverksamma. Tar ditt skogsbruk in i framtiden.

Länsförsäkringar Bergslagen

Vi finns nära i livets alla skeden.

LäppeStällaren

Tillverkar och säljer styrutrustning till sågverksmaskiner sedan 1994.
KARA & Slidetec sågverksmaskiner. Klingor från Nässjö Sågverksfabrik. Limab laserriktljus. Maskintillverkning på kunduppdrag.

Malwa

Malwa International AB är en ledande tillverkare av mindre skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad.

Maskin Väst

En av Sveriges ledande återförsäljare inom entreprenad, lantbruk och skog, med fullserviceanläggningar i Karlstad, Kumla och Mariestad. Återförsäljare av Rottne Industris skogsmaskiner.

Maskincity i Motala AB

Maskincity i Motala AB levererar flishuggar från Eschlböck som är ledande inom flis och har flismaskiner i alla storlekar. Eschlböck har det lilla extra som gör skillnaden på maskinerna.

Mats Skog & Fritid

Vi säljer snöskotrar och fyrhjulingar, tillbehör och utrustning från märket Polaris.

Mellanskog

Vi bevakar de enskilda skogsägarnas intressen och arbetar för lönsamma och välmående skogar.

Moelven

Mer Timmer i Skogen. 70% av nettot från skogen kommer från timret. Besök oss i vår monter så berättar vi hur du får mer timmer i din skog.

Möre Maskin

Grossist och importör av entreprenad-, lantbruk- och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till cirka 25 länder.

Nordfarm

En av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare med återförsäljare över hela Sverige. Gemensamt för våra produkter är att de är välkända kvalitetsmaskiner som passar de svenska förhållandena.

Olofsfors

Olofsfors AB utvecklar, tillverkar och marknadsför band till skogsmaskiner och säljer även slirskydd.

Oregon

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

Paroy

Vi ser till att din arbetsdag fungerar smidigt genom ett brett erbjudande av kvalitativa produkter, snabba leveranser och kunnig support. Med vårt tankkort i fickan kör du tryggt över hela Sverige.

Roach Wasa Schwedenstahl

Roach Spindel Trimmerhuvud. Den extremt enkla lösningen som prisats av såväl tidningen Entreprenad som tidningen Skogen.  Vi visar även vår egen nya jaktkniv Wasa Siljan, en fulländad jaktkniv.

Rudskoga Svetsmekaniska

ADR-godkända dieseltankar för pickuper.

SME – Skogsmaskinentreprenörerna

SME Skogsmaskinentreprenörerna, nätverket för oss Skogsentreprenörer som verkar i en av Sveriges största nettoexportbranscher!

SP Maskiner

Tillverkar skördaraggregat för den professionella skogsavverkningen.

Sustainalube

Smörjmedel för sågkedjesmörjning och centralsmörjning som är 100% Giftfritt och vattenlösligt.

Svenska Transportarbetareförbundet

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Bildades 1897 och har ca 63 000 medlemmar. Uppgiften är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet.

Sveriges Åkeriföretag

Vi arbetar för en sund och lönsam utveckling. Åkerinäringens branschorganisation.

Tamtron

Tamtron AB gör det möjligt för branschen att väga exakt, både med timmerkransvåg och markförlagd fordonsvåg. Vi tillverkar ett av de mest populära system, som nu dessutom kan fås som trådlöst.

Terri

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker.

Timbtech

En svensktillverkad timmerbanke där design, funktion och kvalité står i centrum

Veho Bil – Mercedes

Den som vill ligga i täten behöver lastbilar som klarar alla tänkbara utmaningar och krav. Veho Bil kan erbjuda dig lastbilar från Mercedes-Benz. Lastbilar som imponerar inom alla områden.

Vermeer Viking

Vermeer Viking AB är generalagent i Sverige/Norge och erbjuder ett helt Vermeer-maskinprogram för bl.a. skogs- och trädvård, biobränsle och kabel/rör och fiberanläggningsmaskiner.