Här är företagen som så här långt bokat plats till 2018 års mässa

 

4evergreen

Framgångsrika inom avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. Beprövad patenterad teknik och produkter som kännetecknas av robust och pålitlig drift och prestanda.

Acandia

Alnarp Cleanwater

Alnarp Bioreningsverk renar ditt enskilda avlopp på naturligt sätt med mikroorganismer och växter. Förutom att vara lättskött och robust så pryder det din trädgård.

Alstor

ALSTOR 8×8 är ett patenterat, smidigt terrängfordon med otroliga framkomlighetsegenskaper. Midjestyrning, full mekanisk drivning på alla åtta hjulen samt fullboggie gör den oerhört lättkörd.

Anläggningsvärlden

Areal

Areal arbetar med fastighetsförmedling och rådgivning för jord- och skogsbruk. Vi finns representerade i hela Sverige, alltid redo att hjälpa dig som vill köpa eller sälja skog, mark och gårdar.

Arom-dekor Kemi

Arom-dekor Kemi en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård och rengöring i allmänhet.

Arver lastbilar / Scania

Vi är auktoriserad återförsäljare av Scania lastbilar med nio anläggningar i Mellansverige. Service, reservdelar, tillbehör samt finansieringshjälp och annat som underlättar din verksamhet.

Atrans

ATV Sweden

ATV SWEDEN började importera ATV-maskiner år 2000. Sedan dess har vi etablerat oss som marknadsledare i Sverige och Polen. Bland våra produkter finns CF MOTO, världens snabbast växande ATV-märke.

Autonordica

När ditt fordon är din arbetsplats ställer det höga krav på bilinredning och utrustning. Vi har helheten gällande försäljning och montering av inredning och tillbehör till samtliga fordon.

Avestavagnen

Skogs- och flakvagnar för ATV.

Bamsesågen

Bamsesågen – Ett flexibelt sågverk! Välj mellan Kedjesåg, Klingsåg & Timmerfräs.
Svensktillverkat som passar alla, hobbysågare som proffs! Vi erbjuder också bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg.

Barrsäter Skog

Canada-Band – the original made by Ped-no.

Bastuprodukter

Bastutunnan levereras monterad och klar för användning, Tillverkas av limträ, torrt granvirke och naturligtvis med luftade tak. Ett gediget hantverk tillverkat i Västerbotten.

Baxi

Vedpannor, pellets/flis/spannmålspannor, pelletsbrännare, ved/pelletskaminer, solsystem.

BE-GE Industri

Tillverkning och försäljning av fordonsstolar.

BFAB – Balticum Frinab

Producent och leverantör av flak, containers, behållare och släp.

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs Skog ansvarar för försörjningen av massaved till våra bruk i Sverige. Råvaran från det enskilda skogsbruket är viktig för oss. Besök vår monter för att diskutera åtgärder för ett lönsamt skogsbruk.

Biovärme Sverige

Vi förmedlar kvalitativ och driftsäker värmeteknik för medelstora och stora fastigheter, förenat med ett stort engagemang och hög kompetens.

Blys VIP

Specialisten på produkter för jord, skog, entreprenad och åkeri! Maskiner & verktyg, fordon & garage, bygg, beslag, el, förbrukning och mycket annat!

Bridgestone

Bridgestone är världens största däcktillverkare. Vi erbjuder däck till såväl traktorer, lastbilar som entreprenad samt personbilar. I vår monter får du veta mer om våra produkter och erbjudanden.

BRUKS

BRUKS mobila flishuggar är ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebar energi från skogen.

CMT

Skandinaviens ledande tillverkare av kundanpassade lastbehållare och flak. Gör ditt jobb effektivare, enklare och roligare.

Colabitoil

Cranab

Cranab konstruerar och producerar kranar, kranspetsutrustning för det professionella skogsbruket samt utrustning för buskröjning efter vägar och kraftledningsgator under namnet Slagkraft.

Diesel Power

Eco Log

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket inom såväl gallring som slutavverkning

Ecosågen

Vi tillverkar mobila och stationära småskaliga klingsågverk och tillbehör till dessa produkter. Äkta, professionella enmanssågverk, utrustade med nödvändiga tillbehör redan i standardutförandet.

ELITE OIL lubricants of Scandinavia

Vi marknadsför ett komplett smörjmedelssortiment för nordiska förhållanden och samlar även in ert farliga avfall med turbilar i egen regi.

Enskede Hydraul

Reservdelar till skogsmaskiner, från packningssatser till hydraulmotorer. Utrustning för slangtillverkning. Bridgestone hydraulslangar, Bucher sågmotorer, Donaldson filtersystem med mera.

Ergoseat

Vi har förarstolen som uppfyller dina behov med över 30 års erfarenhet av förarergonomi.   En ergonomisk rätt utformad förarstol är det viktigaste för de som utför sitt jobb sittande.

Exte

Vi är världens största tillverkare av lastbankar och automatiska spännare för timmertransporter.  Erbjuder branschens bredaste produktsortiment med fler valmöjligheter och bättre lönsamhet för åkarna.

Fann VA-teknik

Enskilt avlopp från FANN – när du inte har avlopp som hobby!

Finnskogsvalsen

Finnvedens Lastvagnar

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

FinskaKillar

Med FinskaKillar-optimering skräddarsys din maskin alltid efter dina behov enligt ditt önskemål – säkert och tillförlitligt med 100% finskt yrkeskunskap.

Floby Nya Bilverkstad

Fordonsmateriel

FOMA säljer allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. Förutom BPW axlar erbjuder vi även påbyggnadskomponenter från andra branschledande leverantörer.

Fröseke Industriservice

Novotný gallringsmaskiner

FTG Cranes

FTG Forest Technology Group utvecklar, tillverkar och marknadsför ett antal unika produkter för skörd, transport och förädling av skogsråvara – Mowi, Moheda – V-kran

Fågelskrämma.se

Förarmiljö

Vi erbjuder förarstolar Be-Ge 9000, 7000, 3000, armstöd, pelare, åkslädar, plandämpare, solskydd, spakar med mera.  SE/FC märkta förstärkta produkter för skog och entreprenad.

GOTfire

GOTFire erbjuder en helhetslösning där värmepanna, flisbrännare, flisförråd och eventuell kulvert ingår. Alternativt, anslut brännaren till en befintlig panna.

Gremo

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket med fokus på gallring.

GS-facket

Vi är fackförbundet som kämpar, organiserar, försvarar och förbättrar villkoren för våra medlemmar som jobbar inom skogsnäringen. Vi arbetar för miljövänlig och ekologisk uthållig produktion.

Hagmans Nordic

Vi har ett av marknadens absolut största utbud av smörjmedel och kemtekniska produkter. Vi säljer absorberingsmedel och lagerför produkter från Absol.

Haninge Industriservice

Hellgrens lastvagnsservice

Helmia

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Hiab

Vi erbjuder skogskranar och utrustning från Loglift och Jonsered för allt slags skogsarbete – från hantering av kortvirke till lastning av helstam.

Hinz Epsilon

Skogskranar med eller utan hytt från 9-30 ton/meter

Honda MC-center Karlstad

Visar Hondas ATV-program, 4-hjulingar och tillbehör.

Hydro Leduc

Specialiserade på design och tillverkning av kolvpumpar, kolvmotorer och ackumulatorer. Genom mångårigt arbete har Hydro Leduc´s erfarenheter banat väg för lösningar på krävande applikationer.

Hyltebruks Skylt

Vi tillverkar och lagerhåller en mängd produkter inom vägmärkes- och skyltbranschen som t.ex. avstängningsmaterial, farthinder, snökäppar och väggrindar. Läs mer på vår hemsida.

Hypro

HYPRO utvecklar, producerar och säljer traktorprocessorer, fällgripar och skotarvagnar sedan 1987. Vi på HYPRO vet vad kvalitet och funktion innebär. Välkommen till vår monter för att få veta mer!

Iggesund Forest

Iggesund Forest har ett bredare och starkare utbud av svärdsmodeller än någon annan. Alla svärd har optimal stabilitet och vår unika värmebehandling gör dem styva och slitstarka.

Industriverktyg IDG-Tools

Riktiga verktyg till bättre priser. Med 98 bussar är vi störst i Norden Vi säljer verktyg och maskiner till verkstäder, industri, åkerier med flera.

Intermercato

Vi är ett svenskt familjeföretag med ett av världens bredaste sortiment av högpresterande lyftredskap för skog, transport, entreprenad och återvinning.

IOS-el

Jakobs Maskin

Specialiserade på maskiner och tillbehör för små och stora skogsbrukare. Möt våra tre starkaste leverantörer Woodland Mills – Bandsågverk, Bala Agri -Vedmaskiner och Lennartsfors – Järnhästen och Hjulhästen.

Jan Degel Trade

John Deere Forestry

Skördare och skotare i alla storlekar och för alla uppdrag. Teknik som gör jobbet enklare och minskar stressen gör maskinerna uppskattade av både entreprenörer och förare.

K.T.S

Kejama

”Arbetskläder” till våra framtida arbetare.

Kellfri

Erbjuder ett brett sortiment av maskiner, redskap och tillbehör utan att det krävs en långsiktig planering att investera i. Vi erbjuder prisvärd kvalitet. Med 60 år i branschen kan vi hjälpa dig.

Kilafors

Kinetic – Country

Vi representerar Kinetic T8  miniskotare samt Country skogsvagnar och kranar i storlekar från ATV till 11 ton. Vi säljer även energiklippar och multigripar från Farmikko.

Koppom Maskin

Ett Värmlandsbaserat företag som i första hand säljer begagnade skogsmaskiner och reservdelar inom skogsbranschen. Har även ett stort sortiment av nya delar och förbrukningsmaterial.

Kranman

Tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner.

Kvinnerstaskolan

Vid skolan finns det 3-åriga naturbruksprogrammet med profilerna djur, lantbruk, skog, och djur – häst. Vi har även Bygg- och anläggningsprogrammet och lärlingsutbildning.

Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskinprogram för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad.

Laxo Mekan

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför lastbilspåbyggnader, komponenter och lastsäkringsutrustningar till kunder som eftersträvar bästa möjliga totalekonomi genom hög kvalitet och stor flexibilitet.

Lightforce

Log Max

Skördaraggregat.

Logosol

Varmt välkommen till LOGOSOL. Din kompletta leverantör utav bandsågverk, kedjesågverk, hyvlar och snickerimaskiner. Besök oss gärna på webben!

LRF Konsult

LRF Konsult är landets största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter. Med lokal närvaro och spetskompetens så blir vi den mest anlitade rådgivaren för Sveriges skogsägare.

LT Energiteknik

Flisbrännare och pannor. Värmecentraler.

Lube Tools

Malwa

Malwa International AB är en ledande tillverkare av mindre skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad.

MAN

MAN ett lejon i de svenska skogarna – konsekvent effektiv

Markus Edlunds Svets & Smide

Nytillverkning och renovering av boggiband till skogsmaskiner. Vi gör även lås och brodd till boggiband.

Markusson

Maskin Väst

Rottne skogsmaskiner, slirskydd, band, vagnar och vedmaskiner.

Maskincity i Motala AB

Maskincity i Motala AB levererar flishuggar från Eschlböck. Vi är marknadsledande och har just nu många nyheter som bland annat Volvo FH16 med en Biber 84.

Mekwood

Vi är svensk försäljningsagent för Wood-Mizer sågverk som vi arbetat med sedan 1991. Utför fullständig service och levererar sågblad och reservdelar till Wood-Mizer. Erbjuder och utför legosågning.

Mellanskog

Vi bevakar de enskilda skogsägarnas intressen och arbetar för lönsamma och välmående skogar.

Moelven

Mer Timmer i Skogen. 70% av nettot från skogen kommer från timret. Besök oss i vår monter så berättar vi hur du får mer timmer i din skog.

Motorex

Schweiz största oberoende företag för förädling av olja. Med tribologispecialister, ingenjörer och kemister forskar, utvecklar och producerar MOTOREX innovativa smörjmedel och kemtekniska produkter.

MT Eksjö

En av Sveriges ledande leverantörer av ny- och ombyggnationer av lastbilar och släp med huvudinriktining på flis- och visirpåbyggnader. Nytänkande och hög kvalitet.

MVB

Tillverkning av timmersläp och lastväxlare. Bred kompetens och mångårig erfarenhet inom branschen.

Myreback Maskin

Vi tillverkar och säljer Oxen Minilunnare och Tandem-Oxen till i första hand det svenska privat-skogsbruket.

Möre Maskin

Grossist och importör av lantbruk- och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till cirka 25 länder.

NCH Europe

Nordfarm

Nordic Traction

Ledande tillverkare av slirskydd under varumärket NordChain. Ett komplett program finns för skogsmaskiner, traktorer och lastbilar. Under varumärket Clark Tracks tillverkas och marknadsförs boggiband.

Nordic Truckcenter, DAF

Nordicc

Norrlandsvagnar

Sveriges äldsta tillverkare av skogs-/manskap-/rastvagnar som sedan starten 1961 producerat över 20 000 vagnar och ses av många som ”originalet” på marknaden med dess karaktäristiska takform.

Närkes Traktorcenter

Er leverantör av lantbruk- och entreprenad maskiner av ledande fabrikat, nytt eller begagnat med helhetslösningar runt finansiering, service och support.

OiSyd

Vi levererar trailers och släpar. Agent för Kässbohrer och NC och vår egen produkt Sydtrailer där vi kan erbjuda kundanpassade byggnationer. Trailers för transport av skogsmaskiner är vår specialité!

Olofsfors

Olofsfors AB utvecklar, tillverkar och marknadsför band till skogsmaskiner och säljer även slirskydd.

OP Erjo

OP Höglunds

Tillverkare av timmer- flis- GROT-  och skogsflispåbyggnader samt flissläp, timmerramar, kranfästen, SMEMAX maskintrailer och AM trailer.

Oregon

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

P & T Verktyg

Pewag

Slirskydd och snökedjor till skogsmaskiner och lastbilar.

Ponsse

Ponsse har ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser.

Qstar

Våra 400 bensin- och dieselstationer finns främst på landsbygden och på mindre orter men också i en del större städer och utmed riksvägar. Vi finns helt enkelt där du minst anar och mest behöver det.

Rexus

Godkänd av Transportstyrelsen att genomföra YKB-utbildningar för både lastbils- och bussförare. ADR-utbildningar, Trafikverkets kravkurser, truck- och hjullastare, kran samt mobila arbetsplattformar.

Roach Wasa Schwedenstahl

Roach Spindel Trimmerhuvud. Den extremt enkla lösningen som prisats av såväl tidningen Entreprenad som tidningen Skogen.  Vi visar även vår egen nya jaktkniv Wasa Siljan, en fulländad jaktkniv.

RSM

ADR-godkända dieseltankar för pickuper.

Sableline

Samsons

Sit Right

Tillverkar och säljer tillbehör för skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och lastbilar. Dala-Gripen, gripskopor, energiklippar, fällsågar, stols- och hyttnivelering, rotatorer med mera.

Sjögrens lastvagnar

Vi är återförsäljare för Jyki timmersläp, lastväxlarsläp och kassettsläp och erbjuder såväl nya som begagnade släp.

Skogma Entreprenad

Tillbehör för skogs- och entreprenadmaskiner med mera.

Skogsaktuellt

Skogsaktuellt sporrar skogsbranschens alla aktörer till bättre företagande. Med en upplaga på 78 500 fördelat över hela landet är Skogsaktuellt landets största oberoende skogstidning.

Slipservice Kankaanpää

Vår spetskompetens är maskinkedjeslipning. Brett lager med förbrukningsmaterial och reservdelar till skogsmaskiner. Kända märken men även billigare alternativ till originalreservdelar. Egna turbilar.

Släpis

SmartDok

SmartDok är ett system utvecklat för entreprenörsbranschen som används av 50.000+! Vårt mål är att förenkla din arbetsdag! Vår lösning ger dig enkel uppföljning av timmar, projekt, materialåtgång mm.

SP Maskiner

Tillverkar skördaraggregat för den professionella skogsavverkningen.

Strands

Vi har allt från belysning till arbetskläder. Xenon, LED-diodlampor, arbetsbelysning, extraljus, sidomarkeringar, bakljus, pneumatik, arbets- och varselkläder, verktyg, maskiner, elverk med mera.

Sundins Skogsplantor

Vi jobbar med markberedning, utför planteringar av egenuppodlade plantor, röjer allt från ungskog till förröjning samt utför manuellt motorsågsarbete.

Sunfab

Sunfab utvecklar, tillverkar och säljer hydraulpumpar och motorer för mobila applikationer.

Svartrökarna

Sveaskog

Säljer timmer, massaved och biobränsle till främst massa-, pappers- och sågverksindustrin. Erbjuder tjänster till privata skogsägare samt utvecklar användning av skog och mark för jakt och fiske.

Svensk Hytt-Comfort

Svensk Hytt-Comfort AB är distributör för tyska stolstillverkaren Grammer AG. Grammer är världsledande när det gäller fjädrande förarstolar med hög komfort och god ergonomi till rullande arbetsfordon.

Svensk skogsmaskinförsäkring

AB Svensk Skogsmaskinförsäkring har försäkrat skogsmaskiner sen 1991. Vi erbjuder en förmånlig försäkring, där både omfattning och självrisker är anpassade efter entreprenörens behov.

Svenska skogsplantor

Svenska Skogsplantor är landets ledande företag inom skogsföryngring och plantor. Tack vare vår lokalkännedom och kompetens vet vi vilka plantor som är bäst.

Svenska Transportarbetarförbundet

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Bildades 1897 och har ca 63 000 medlemmar. Uppgiften är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet.

Svets & Verktygsspecialisten

Swedbank

Swedol

Swedol är en rikstäckande aktör på järnhandelsmarknaden. Erbjuder ett brett sortiment inom elektronik, verktyg, hydraulik, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror.

Såifa

Såifa Värmland är ett värmländskt bränslebolag som har 21 stationer i Värmland. Vi har också direktleverans av diesel och eldningsolja. Återförsäljare för Q8 oils, Adblue och Lahega kemi för fordonsvård.

Tatec

Levererar produkter till skördare. Vårt utbud består bland annat av svärd, märkfärg med mera. Vi strävar efter att utveckla och tillgodose marknaden med konkurrenskraftiga produkter.

Terri

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker.

Tigercat

Stryktålig, pålitlig, produktiv. Tigercats skördarsystem för hela träd och kortvirke ger lösningar med den lägsta kostnaden per producerat ton för majoriteten av världens skogsavverkningstillämpningar.

Timbtech

En svensktillverkad timmerbanke där design, funktion och kvalité står i centrum

Tjurskallen

Vi producerar och erbjuder högkvalitativa charkuteriprodukter, baserade på bra svenska råvaror och högt köttinnehåll utan tillsatser.

Traktor Power

Traktor Power är Sveriges första och största traktortidning med allt från nya traktorer till klassiska veterantraktorer och häftiga skogsmaskiner. De presenteras med glatt humör 14 gånger om året.

Trelleborg

Ledande global leverantör av däck och kompletta hjul till lantbruks- och skogsbruksmaskiner, materialhanterings-fordon och entreprenadmaskiner. Se bland annat nya skogsdäcken Twin Forestry T440 och T480.

Trux

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland.

Usewood

Veho Bil

Veho Bil är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Mercedes-Benz person- transportbilar, buss och lastbilar. Vi återfinns med anläggningar i Stockholm, Örebro och Karlstad.

Vermeer Viking

Vermeer Viking AB är amerikanska Vermeers återförsäljare i Sverige. Maskinsortimentet omfattar bland annat stubbfräsning, trädvård och flisning, kompostproduktion och biobränsle krossning.

Vianor

Vianor har egna verkstäder från Trelleborg i syd till Skellefteå i norr. Tillsammans med våra partners har vi god täckning med verkstäder i hela landet.

Vimek

Vimek erbjuder den marknadsledande och kompletta maskinparken för det moderna skonsamma skogsbruket. Robusta, driftsäkra, bränslesnåla och servicevänliga maskiner som är lätta och smidiga i skogen.

VM Trailer

VM Trailer Härryda släp kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov.

Vreten

Värmebaronen

Klimatsmarta energi- och värmekällor. Pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter. Tillverkning i Sverige i egen fabrik.

Värmlands Motor

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Weimer

Erbjuder skogsvagnar, griplastare, vinschar och hydrauliska komponenter som ventiler och hydraulsystem. Vår företagsfilosofi är att leverera produkter av högsta kvalitet och funktion till bästa pris.

Woodtiger

Woodtiger AB, dotterbolag till Kranman AB, tillverkar en unik hybriddriven skotare. Woodtiger GJ30 Hybrid är utrustad med dubbla transmissioner, hydrostatdriven i terräng, mekanisk växellåda på väg.

Älgskadefondföreningen

Världens första transportabla viltolyckssimulator är på plats i en specialbyggd lastbil. Där kan man testa att köra på älg och vildsvin utan att offra sitt och andras liv.

Örebro Slangservice

Allt i hydraulik och kompressorer. Specialister på hydraulik och kompressorer. Jourservice året om med egen servicebil med mobil slangtillverkning. Egen butik och stor verkstad.