Här är alla företag som bokade plats till 2016 års mässa

 

Addforest

Generalagent i Sverige för Pfanner och Protos. I sortimentet ingår även arboristutrustning från Stein, ISC och Skylotec.

Agripro

Agripro AB är en komplett leverantör av maskiner för lantbruks-, skogs- och entreprenadsektorn. Vi står för kvalitet, långsiktighet och värnar mycket om den personliga kontakten med våra kunder.

 

Alstor

ALSTOR 8×8 är ett patenterat, smidigt terrängfordon med otroliga framkomlighetsegenskaper. Midjestyrning, full mekanisk drivning på alla åtta hjulen samt fullboggie gör den oerhört lättkörd.

Alucar

Världsledande tillverkare av timmerpåbyggnationer med lätta och pålitliga lösningar som förbättrar transportekonomin. Garanterat jämn och hög kvalitet, snabba leveranstider och skräddarsydda lösningar.

Arbetsvagnar

Nordens bredaste program av mobila utrymmen. Vi konstruerar och producerar den vagn just Du behöver. Besök vår monter för att höra mer.

Arom-dekor Kemi

Arom-dekor Kemi en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård och rengöring i allmänhet.

ARS – Nakaya

Världsledande beskärningsverktyg för trädgård och skog sedan 1876.

Arver lastbilar / Scania

Vi är auktoriserad återförsäljare av Scania lastbilar med nio anläggningar i Mellansverige. Service, reservdelar, tillbehör samt finansieringshjälp och annat som underlättar din verksamhet.

AS Motorteknik

Motoroptimering för mer körglädje, mer kraft och lägre förbrukning. För lastbilar, tunga fordon och personbilar.

ATV Sweden

ATV SWEDEN började importera ATV-maskiner år 2000. Sedan dess har vi etablerat oss som marknadsledare i Sverige och Polen. Bland våra produkter finns CF MOTO, världens snabbast växande ATV-märke.

Autoexperten Karlskoga

Suzuki, Artic Cat och Hisun

Avestavagnen

Sveriges största tillverkare av ATV-tillbehör. Vi tillverkar allt själva – från skogs- och flakvagnar till kranar och cylindrar i vår fabrik i Avesta.

Bamsesågen

Svensktillverkade sågverk med tre valbara enheter. Kedjesåg, klingsåg och timmerfräs. Vi erbjuder också bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg. Välkommen till en monter med demonstrationer!

Bandvagnsservice i Forshaga

Reparationer av terrängfordon med varumärket Illern, Centaur och Argo samt försäljning av reservdelar. Uthyrning av bandvagnen Illern. Försäljning av terrängfordon med modellerna Centaur och Argo.

Barrsäter Skog

Canada-Band – the original made by Ped-no.

Bastuprodukter

Vi har levererat över 6000 bastu och har 16 års erfarenhet!

Baxi

Vedpannor, pellets/flis/spannmålspannor, pelletsbrännare, ved/pelletskaminer, solsystem.

BE-GE Industri

Tillverkning och försäljning av fordonsstolar.

Bevola

Axelleverantör med nordiskt anpassade axlar till skogs- och flisvagnar.

BFAB – Balticum Frinab

Producent och leverantör av flak, containers, behållare och släp.

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs Skog ansvarar för försörjningen av massaved till våra bruk i Sverige. Råvaran från det enskilda skogsbruket är viktig för oss. Besök vår monter för att diskutera åtgärder för ett lönsamt skogsbruk.

Biovärme Sverige

 Vi förmedlar kvalitativ och driftsäker värmeteknik för medelstora och stora fastigheter, förenat med ett stort engagemang och hög kompetens.

BJM Maskin

Blys VIP

Specialisten på produkter för jord, skog, entreprenad och åkeri! Maskiner & verktyg, fordon & garage, bygg, beslag, el, förbrukning och mycket annat!

Bohults Maskin

Vi tillverkar ”Droppen”, samlingsnamnet för våra produkter till skogsmaskiner. Alla speciellt anpassade för minimal vätskeförbrukning och utsläpp i naturen.

Bracke Forest

Bracke Forest är ett världsledande företag inom maskinell skogsföryngring. Utvecklar och tillverkar markberedare, planteringsmaskiner, bioenergiagg- regat, röjaggregat samt utrustning för maskinsådd.

Bridgestone

Bridgestone är världens största däcktillverkare. Vi erbjuder däck till såväl traktorer, lastbilar som entreprenad samt personbilar. I vår monter får du veta mer om våra produkter och erbjudanden.

BRUKS

BRUKS mobila flishuggar är ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebar energi från skogen.

Bränna Gårdsmejeri

Catrinelunds Gård

Vi visar Stronga lastväxlarvagnar.  HL 18 med mekanisk fjädring. HL 20 med långboggi , hydraulisk fjädring och egen hydraulik och radiostyrning.

Cranab

Cranab konstruerar och producerar kranar, kranspetsutrustning för det professionella skogsbruket samt utrustning för buskröjning efter vägar och kraftledningsgator under namnet Slagkraft.

D Olssons Maskin

Återförsäljare och servicelämnare för LOGSET i delar av Sverige och ENTRACON i hela landet!

Dafo Brand

Dafo Forrex – släcksystem för fordon. Effektivitet och tillförlitlighet i fokus. Fler än 100 000 sålda!

DSM – Design by Scandinavian Metal AB

Rostfria tillbehör och belysning av hög kvalité till ditt fordon!

Eco Log

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket inom såväl gallring som slutavverkning.

Ecobränsle

En renare väg.  Ecobränsle sänker CO2 utsläppen med 66%. Ett miljöbränsle för vårt nordiska klimat. Inga ofrivilliga stopp, Inga filter som sätts igen. Tillverkat på hemmaplan.

ELITE OIL lubricants of Scandinavia

Vi marknadsför ett komplett smörjmedelssortiment för nordiska förhållanden och samlar även in ert farliga avfall med turbilar i egen regi.

Enskede Hydraul

Reservdelar till skogsmaskiner, från packningssatser till hydraulmotorer. Utrustning för slangtillverkning. Bridgestone hydraulslangar, Bucher sågmotorer, Donaldson filtersystem med mera.

Espegard

Ved- och fritidsprodukter. Se vår egenutvecklade Espegard Braspanna. En högkvalitativ produkt att samlas kring, väl värd att bekanta sig med!

Euromaster

Lastbils-, traktor och lantbruksdäck.

Exte

Vi är världens största tillverkare av lastbankar och automatiska spännare för timmertransporter.  Erbjuder branschens bredaste produktsortiment med fler valmöjligheter och bättre lönsamhet för åkarna.

Fin Door

Vi är Finlands ledande tillverkare av vikdörrar. Funktionella, varma och diskreta. Lätta, lång hållbarhet och med mycket få rörliga delar för att minimera underhållsbehovet är andra kännetecken.

FinskaKillar

Med FinskaKillar-optimering skräddarsys din maskin alltid efter dina behov enligt ditt önskemål – säkert och tillförlitligt med 100% finskt yrkeskunskap.

Fix Universal

Biologiska rengöringsmedel. Optik Fix. Lädervård.

Fordonsmateriel

FOMA säljer allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. Förutom BPW axlar erbjuder vi även påbyggnadskomponenter från andra branschledande leverantörer.

Fröseke Industriservice

Novotný gallringsmaskiner

FTG Cranes

FTG Forest Technology Group utvecklar, tillverkar och marknadsför ett antal unika produkter för skörd, transport och förädling av skogsråvara – Mowi, Moheda – V-kran

GEAR-FLON UG

Enkelt, snabbt och enkelt. Allt du behöver är en borr och du kan börja använda vår slipmaskin. Fungerar utmärkt för alla typer av knivar, saxar, yxor med mera. Besök oss i vår monter .

Gojass

Vi presenterar en expanderande supervattenslang som är 7 m och väger cirka 700 gram. Den expanderar 3 ggr sin storlek vid vattentryck till hela 22 meter för att åter bli 7 meter efter användning.

GOTFire

GOTFire erbjuder en helhetslösning där värmepanna, flisbrännare, flisförråd och eventuell kulvert ingår. Alternativt, anslut brännaren till en befintlig panna.

Granngården

Erbjuder ett brett sortiment av produkter för lantbruket, skogsbruket och inte minst villaägaren. Motorsågar, röjsågar, arbets- och skyddskläder, skyddsskor och stövlar. 109 butiker över hela landet.

Gremo

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket med fokus på gallring.

Gripen Wheels

Från vårt lager på 33 000 kvm på Torsviks industriområde i Jönköping levereras dagligen däck, fälgar och kompletta hjul för den Europeiska marknaden. BKT, Hilo, Aeolus, VREDESTEIN, Stocks dubbelmontage.

GS-facket

Vi är fackförbundet som kämpar, organiserar, försvarar och förbättrar villkoren för våra medlemmar som jobbar inom skogsnäringen. Vi arbetar för miljövänlig och ekologisk uthållig produktion.

Gummiservice

Vi säljer egenproducerade regummerade däck för lastbil, buss & truck. Lätta som tunga. Grossist på ett stort antal kända nydäcksmärken. Kom in till oss och beskåda Nordens snyggaste kallregummering.

Handelsbanken

Hellgrens lastvagnsservice

Helmia

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Hiab

Vi erbjuder skogskranar och utrustning från Loglift och Jonsered för allt slags skogsarbete – från hantering av kortvirke till lastning av helstam.

Hinz Epsilon

Skogskranar med eller utan hytt från 9-30 ton/meter

Hjo Värmeteknik

Vi är eld och lågor för dig! Hjo Värmeteknik AB är ett företag med mer än 30 års erfarenhet av VVS, energi- och värmeteknik.

Honda MC-center Karlstad

Visar Hondas ATV-program, 4-hjulingar och tillbehör.

Hyltebruks Skylt

Vi tillverkar och lagerhåller en mängd produkter inom vägmärkes- och skyltbranschen som t.ex. avstängningsmaterial, farthinder, snökäppar och väggrindar. Läs mer på vår hemsida.

Hypro

HYPRO utvecklar, producerar och säljer traktorprocessorer, fällgripar och skotarvagnar sedan 1987. Vi på HYPRO vet vad kvalitet och funktion innebär. Välkommen till vår monter för att få veta mer!

Iggesund Forest

Iggesund Forest har ett bredare och starkare utbud av svärdsmodeller än någon annan. Alla svärd har optimal stabilitet och vår unika värmebehandling gör dem styva och slitstarka.

Industriverktyg IDG-Tools

Riktiga verktyg till bättre priser. Med 98 bussar är vi störst i Norden Vi säljer verktyg och maskiner till verkstäder, industri, åkerier med flera.

Ingemars Hälsoprodukter

MBV-liniment. Linimentet med fräs. Omedelbar effekt om problemen är nacke,axlar,rygg,höfter eller knä. Effekt på både blockeringar och inflammationer.

Intermercato

Vi är ett svenskt familjeföretag med ett av världens bredaste sortiment av högpresterande lyftredskap för skog, transport, entreprenad och återvinning.

Istrail

Jan Degel Trade

Jenz

Jenz har tillverkat över 200 Chippertruck och utvecklar maskinernas säkerhet och prestanda hela tiden. Nu presenterar vi ett hjälpmedel för att INTE få in metall och sten i huggtrumman, kom och se.

JG Verktygsmaskiner

Försäljning av stockbandsågar av märket PILOUS FORESTOR. Vi kommer att demonstrera modellen CTR 520.

Josab

Ditt jobb, vårt nöje!

JOSAM

Vi tillverkar och levererar rikt- och mätutrustning för tunga fordon samt induktionsvärmare. Vårt huvudkontor finns i Örebro med dotterbolag och återförsäljare i över 60 länder i alla världsdelar.

JPS Teknik

JPS Teknik AB är experter på tillverkning av sågenheter för skördaraggregat, gripsågar och större vedkapar. Idag är vi marknadsledande i världen när det gäller sågenheter med automatisk kedjespänning.

Karlskoga näringsliv och turism Ab – Möckelnföretagen

Kejama

”Arbetskläder” till våra framtida arbetare.

Kilafors

Koppom Maskin

Ett Värmlandsbaserat företag som i första hand säljer begagnade skogsmaskiner och reservdelar inom skogsbranschen. Har även ett stort sortiment av nya delar och förbrukningsmaterial.

Kox Harvester

Med produkter som Gripare från Hultdins, Envion Märkfärg & KOX BIO Sågkedjeolja fokuserar vi på att leverera rätt produkter till rätt pris, för dig som entreprenör i skogen!

Kranman

Tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner.

Kvarnmon Gnotec

Konstruktion och tillverkning av metallkomponenter för fordons- och industritillämpningar . Kunder som Volvo Lastvagnar, Volvo Personvagnar, Scania, Renault, Autoliv, JBT Foodtech och Assa Abloy.

Kvinnerstaskolan

Vid skolan finns det 3-åriga naturbruksprogrammet med profilerna djur, lantbruk, skog, och djur – häst. Vi har även Bygg- och anläggningsprogrammet och lärlingsutbildning.

Landshypotek Bank

Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskinprogram för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad.

Laxo Mekan

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför lastbilspåbyggnader, komponenter och lastsäkringsutrustningar till kunder som eftersträvar bästa möjliga totalekonomi genom hög kvalitet och stor flexibilitet.

LGN allack

Log Max

Skördaraggregat.

Logosol

Varmt välkommen till LOGOSOL. Din kompletta leverantör utav bandsågverk, kedjesågverk, hyvlar och snickerimaskiner. Besök oss gärna på webben!

 

LRF Konsult

LRF Konsult är landets största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter. Med lokal närvaro och spetskompetens så blir vi den mest anlitade rådgivaren för Sveriges skogsägare.

LT Energiteknik

Flisbrännare och pannor. Värmecentraler.

Lube-Tools

Tillverkar och säljer smörjutrustning för proffs och kvalitetsmedvetna. Generalagent för Cougar Lubricants

Malux

Vi erbjuder kommunikations- och säkerhetsprod. för dig som arbetar med skog!
Fast monterade fordonstelefoner, antenner för skogsmaskiner, Ceecoach/prata i grupp, GPS-larm/spåra fordon vid ev. stöld.

Malwa

Malwa International AB är en ledande tillverkare av mindre skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad.

MAN

MAN ett lejon i de svenska skogarna – konsekvent effektiv

Mantor

Hargassner fliseldning.

Markus Edlunds Svets & Smide

Nytillverkning och renovering av boggiband till skogsmaskiner. Vi gör även lås och brodd till boggiband.

Markusson

Vi konstruerar och tillverkar automatiska sågkedjeslipmaskiner. Vi har också utvecklat flera produkter, exempelvis drivlänkslipar, bandsågslipar med mera.

Martin Jacobsson AB

Agent för Mannol oljor och bilkem. SCT filter. LUKOIL;s och Starta;s sortiment. Teboil oljor och smörjmedel. Reservdelar till allt som rullar. Ej kedjeansluten men samma produkter till lägre pris.

Maskin Väst

Rottne skogsmaskiner, slirskydd, band, vagnar och vedmaskiner.

Mekwood

Vi är svensk försäljningsagent för Wood-Mizer sågverk som vi arbetat med sedan 1991. Utför fullständig service och levererar sågblad och reservdelar till Wood-Mizer. Erbjuder och utför legosågning.

Mellanskog

Vi bevakar de enskilda skogsägarnas intressen och arbetar för lönsamma och välmående skogar.

Memira

Bli fri från dina glasögon! Memira är störst i Norden inom ögonlaser och linsbytesoperationer. Hos oss är dina ögon i trygga händer.

Mitsubishi Motors

Nya L200 – en stryktålig och mångsidig pickup med hela 5 års nybilsgaranti. Med vår beprövade fyrhjulsdrift och den nya, tystare kupén tar du dig fram med personbilskomfort även långt utanför asfalten.

Mobilect

Anpassade fordonsdatorer med GPS- stöd för kartapplikationer, GPS- positionering, kamerastöd samt internetuppkoppling – Kom-radio – Backkameror – Kameraövervakning – GPS-tracking.

Moelven

Mer Timmer i Skogen. 70% av nettot från skogen kommer från timret. Besök oss i vår monter så berättar vi hur du får mer timmer i din skog.

Molle Energi

Kompletta värmepumpslösningar, vedpannor och isolering.

Morio

Morio allt inom verktyg, handverktyg, borr, vänsterborr, arbetsbelysning LED, högtryckstvättar, slangvindor, luftmaskiner, Magnet borrmaskiner, släggor, Kränzle Telwin, Pard Handtools.

MT Eksjö

En av Sveriges ledande leverantörer av ny- och ombyggnationer av lastbilar och släp med huvudinriktining på flis- och visirpåbyggnader. Nytänkande och hög kvalitet.

Mullhyttans cykel- och sågservice

Suzuki ATV. Husqvarna skogs- och trädgårdsmaskiner. Stihl skogs- och trädgårdsmaskiner.

MVB

Tillverkning av timmersläp och lastväxlare. Bred kompetens och mångårig erfarenhet inom branschen.

Myreback Maskin

Vi tillverkar och säljer Oxen Minilunnare och Tandem-Oxen till i första hand det svenska privat-skogsbruket.

Möre Maskin

Grossist och importör av lantbruk- och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till cirka 25 länder.

NDS – Nordisk Diagnose Senter

NDS är återförsäljare av Autocom’s diagnosutrustning för tunga fordon, samt erbjuder support och utbildning i Sverige och Norge. Nu även ECO tuning av maskiner och fordon.

Nisula Forest

Nisula Forest Oy har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att uppnå produktivitet med bra, billiga och tillförlitliga produkter. Se vår nya gallringskördare N5 och många andra Nisula-produkter.

Nordic Traction

Ledande tillverkare av slirskydd under varumärket NordChain. Ett komplett program finns för skogsmaskiner, traktorer och lastbilar. Under varumärket Clark Tracks tillverkas och marknadsförs boggiband.

Närkes Traktorcenter

Er leverantör av lantbruk- och entreprenad maskiner av ledande fabrikat, nytt eller begagnat med helhetslösningar runt finansiering, service och support.

Olofsfors

Olofsfors AB utvecklar, tillverkar och marknadsför band till skogsmaskiner och säljer även slirskydd.

OP Höglunds

Tillverkare av timmer- flis- GROT-  och skogsflispåbyggnader samt flissläp, timmerramar, kranfästen, SMEMAX maskintrailer och AM trailer.

Oregon

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

Parator

Det ledande märket för släp till tunga fordon. Skogsvagnar, flisvagnar, maskinvagnar, B-double, tipptrailers, rullflaksvagnar. Parator står för driftsäkerhet, tillgänglighet och god transportekonomi.

Peters

Vi säljer begagnade och nyproducerade maskiner samt tillbehör inom såväl skog- som entreprenadbranschen.

Pewag

Slirskydd och snökedjor till skogsmaskiner och lastbilar.

Plastomer

Marknadsledande på stänkskydd med reklamtryck. Formstarka skärmar och tillbehör för både lastbilar och entreprenadfordon.

Plåt & Dekor

Vi är ett familjeföretag, verksamt sedan 1989, som designar och tillverkar smidesskyltar, vindflöjlar och väggdekorationer i smide.

PM Bioenergi & Smide

Ved-, pellets-, flis- och spannmålspannor. Solfångare och ackumulatortankar. Vi kan erbjuda kompletta lösningar eller utvalda produkter för ert värmebehov.

Pon Power

PON Power är din lokala Caterpillaråterförsäljare. Vi levererar kvalitetslösningar av CAT-motorer för att garantera en solid, ekonomisk och tillförlitlig kraftkälla.

Ponsse

PONSSE har ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser.

PR Green Petroleum

Vi är ett litet privatägt bränslebolag som etablerar mackar på landsbygden. För att hålla landsbygden levande. Vi säljer och levererar bränsle till fastigheter, lantbruk och industri.

ProfiPro

Profi 54 skördare.

Q-Security bevakning

Qstar

Våra 400 bensin- och dieselstationer finns främst på landsbygden och på mindre orter men också i en del större städer och utmed riksvägar. Vi finns helt enkelt där du minst anar och mest behöver det.

Randex

Maskintrailers och dumpervagnar.

Rexus Utbildningar

Godkänd av Transportstyrelsen att genomföra YKB-utbildningar för både lastbils- och bussförare. ADR-utbildningar, Trafikverkets kravkurser, truck- och hjullastare, kran samt mobila arbetsplattformar.

Roach Wasa Schwedenstahl

Roach Spindel Trimmerhuvud. Den extremt enkla lösningen som prisats av såväl tidningen Entreprenad som tidningen Skogen.  Vi visar även vår egen nya jaktkniv Wasa Siljan, en fulländad jaktkniv.

Roffes hemkokta karameller

Vi egentillverkar marknadskarameller på traditionellt hantverksmässigt sätt. Allt från brända mandlar till marknadsnougat. Vi säljer även färska kokosbollar och godisremmar.

RSM AB

ADR-godkända dieseltankar för pickuper.

Sampo-Rosenlew

Sampo Rosenlew är ett familjeföretag som sysselsätter ca 600 personer och har en omsättning på 95M EUR. Företagets huvudprodukter är skördetröskor och skogsmaskiner.

Sit Right

Gripar och huggarvagnar

Sjögrens lastvagnar

Vi är återförsäljare för Jyki timmersläp, lastväxlarsläp och kassettsläp och erbjuder såväl nya som begagnade släp.

Skogen

Föreningen Skogen och Tidningen SKOGEN; Branschtidningen som tipsar, granskar, debatterar och berättar om allt som händer!

Skogma Entreprenad

Tillbehör för skogs- och entreprenadmaskiner med mera.

Skogsaktuellt

Skogsaktuellt sporrar skogsbranschens alla aktörer till bättre företagande. Med en upplaga på 78 500 fördelat över hela landet är Skogsaktuellt landets största oberoende skogstidning.

SKOGsam

”På skogsägarens sida i alla väder!”

Skogscertifiering Prosilva

Skogscertifiering Prosilva AB är skogsentreprenörens och skogsägarens obundna och självklara partner för PEFC-och FSC gruppcertifiering. Vår kompetenta rådgivning i certifieringsfrågor gör skillnad!

Släpis

Släpis – din kompletta reservdelspartner till släpvagnar och trailers. Vi är en av de få på marknaden som kan erbjuda ett brett spektrum av originalreservdelar och reservdelar med hög kvalitet.

Småsågarna

Sveriges Småsågares Riksförbund,  eller Småsågarna som vi kallar oss är en ideell förening för alla som är intresserade av småskalig träförädling, det vill säga allt man kan göra med trä som råvara.

SnifferDogs

SnifferDogs Sweden arbetar med sökhundar speciellt tränade att hitta granar som nyligen angripits av granbarkborrar. Vi erbjuder ett kostnadseffektivt sök i jakten på angripna träd.

SP Maskiner

Tillverkar skördaraggregat för den professionella skogsavverkningen.

Starta

Vi har ett av marknadens absolut största utbud av smörjmedel och kemtekniska produkter. Vi säljer absorberingsmedel och lagerför produkter från Absol.

Strand Röjsågklinga

En röjsågklinga i absolut världsklass. Utvecklad och producerad i Sverige.

Strands

Vi har allt från belysning till arbetskläder. Xenon, LED-diodlampor, arbetsbelysning, extraljus, sidomarkeringar, bakljus, pneumatik, arbets- och varselkläder, verktyg, maskiner, elverk med mera.

Sundins Skogsplantor

Vi jobbar med markberedning, utför planteringar av egenuppodlade plantor, röjer allt från ungskog till förröjning samt utför manuellt motorsågsarbete.

Sveaskog

Säljer timmer, massaved och biobränsle till främst massa-, pappers- och sågverksindustrin. Erbjuder tjänster till privata skogsägare samt utvecklar användning av skog och mark för jakt och fiske.

Svensk Brandservice

Helhetslösningar inom brandskydd.

Svensk Hytt-Comfort

Svensk Hytt-Comfort AB är distributör för tyska stolstillverkaren Grammer AG. Grammer är världsledande när det gäller fjädrande förarstolar med hög komfort och god ergonomi till rullande arbetsfordon.

Svensk Skogsservice

Erbjuder skogsvårdstjänster med fokus på långsiktigt värdeskapande för skogsägare utfört av branschens mest kompetenta personal.  Utför motormanuella röjningar, fällningar och planteringar.

Svenska skogsplantor

Svenska Skogsplantor är landets ledande företag inom skogsföryngring och plantor. Tack vare vår lokalkännedom och kompetens vet vi vilka plantor som är bäst.

Svenska Transportarbetarförbundet

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Bildades 1897 och har ca 63 000 medlemmar. Uppgiften är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet.

Sveriges Åkeriföretag

Sveriges Åkeriföretag är åkerinäringens branschorganisation och vi arbetar för att stärka svensk åkerinärings konkurrenskraft för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen.

Swedbank

Swedol

Swedol är en rikstäckande aktör på järnhandelsmarknaden. Erbjuder ett brett sortiment inom elektronik, verktyg, hydraulik, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror.

Såifa

Såifa Värmland är ett värmländskt bränslebolag som har 21 stationer i Värmland. Vi har också direktleverans av diesel och eldningsolja. Återförsäljare för Q8 oils, Adblue och Lahega kemi för fordonsvård.

Tamtron

Tamtron AB gör det möjligt för branschen att väga exakt, både med timmerkransvåg och markförlagd fordonsvåg. Vi tillverkar ett av de mest populära system, som nu dessutom kan fås som trådlöst.

Tatec

Levererar produkter till skördare. Vårt utbud består bland annat av svärd, märkfärg med mera. Vi strävar efter att utveckla och tillgodose marknaden med konkurrenskraftiga produkter.

 

 

TC Bil & Fritid i Kristinehamn

Vi säljer fyrhjulingar och UTV från Arctic Cat, Suzuki och Kioti. Motorsågar och trädgårdsmaskiner från Stihl, Toro och Viking

Terri

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker.

Thorns

Thorns vägbank – 100 meter väg över sankmark. Byggs på en dag och klarar timmerbilen. Se uppbyggd väg på demoområdet på mässan!

Throw-Saw

Företagsanpassade utbildningar för arbete med motor- och röjsåg. Utvecklat ett helt nytt koncept – kastsågen. Se världsrekordfilmen. Besök vår webshop för tillbehör inom verktyg och skyddsutrustning.

Tigercat

Vi premiärvisar den nya skotaren Tigercat 1085C, för första gången i Europa. Tigercat 1085C är överlägsen i kapacitet, driftsäkerhet, livslängd och ger lägsta marktrycket per lastat ton.

Timapuu

Timapuu – mer än en vanlig kåta. Vi tillverkar varje kåta omsorgsfullt av de bästa finska råmaterialen, allt för att du ska kunna njuta av din gårdsbyggnad resten av ditt liv.

Tjurskallen

Vi producerar och erbjuder högkvalitativa charkuteriprodukter, baserade på bra svenska råvaror och högt köttinnehåll utan tillsatser.

Trucking Scandinavia

Gräver ständigt fram nyheter! Tidningen för dig som kör maskin, lastbil eller har ett stort intresse för allt som mullrar. Maskintester, tips, spännande reportage och heta nyheter med föraren i fokus.

Trux

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland.

VedSol

Ved- och pelletspannor

Veho Bil

Veho Bil är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Mercedes-Benz person- transportbilar, buss och lastbilar. Vi återfinns med anläggningar i Stockholm, Örebro och Karlstad.

Verktygsbussen

Välkomna till Verktygsbussen där ni hittar Magnus och Daniel

Vermeer Viking

Vermeer Viking AB är amerikanska Vermeers återförsäljare i Sverige. Maskinsortimentet omfattar bland annat stubbfräsning, trädvård och flisning, kompostproduktion och biobränsle krossning.

Vianor

Vianor har egna verkstäder från Trelleborg i syd till Skellefteå i norr. Tillsammans med våra partners har vi god täckning med verkstäder i hela landet.

Vimek

Vimek erbjuder den marknadsledande och kompletta maskinparken för det moderna skonsamma skogsbruket. Robusta, driftsäkra, bränslesnåla och servicevänliga maskiner som är lätta och smidiga i skogen.

VMF Qbera

Rätt mätt virke! VMF Qbera är ett opartiskt serviceföretag inom skogsnäringen, specialiserat på mätning av virkesråvara och biobränsle.

Värmdal & Traktorservice

Vi är återförsäljare av produkter från John Deere, Balaagri, Vreten, Mowi, Trejon, Jenz, Schäffer och Ystamaskiners sortiment.

Värmebaronen

Klimatsmarta energi- och värmekällor. Pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter. Tillverkning i Sverige i egen fabrik.

Värmlands Bil

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Värmlands Motor

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Wafab Bil

Vi visar Isuzu D-Max – marknadens mest kompletta pickup – samt Fiat professionals modellprogram.

Weimer

Erbjuder skogsvagnar, griplastare, vinschar och hydrauliska komponenter som ventiler och hydraulsystem. Vår företagsfilosofi är att leverera produkter av högsta kvalitet och funktion till bästa pris.

Woodland Mills

Woodland Mills är ett Kanadensiskt företag som tillverkar samt säljer bandsågverk och tillbehör för skogsbruket.

Woodtiger

Woodtiger AB, dotterbolag till Kranman AB, tillverkar en unik hybriddriven skotare. Woodtiger GJ30 Hybrid är utrustad med dubbla transmissioner, hydrostatdriven i terräng, mekanisk växellåda på väg.

Yrkesshopen.se

Vi har de flesta stora märkena inom skydd och yrkeskläder som Texstar, Jalas, Tegera, Dunlop, Blåkläder m.fl med priser som tål att jämföras med. Trygg klädsel från topp till tå, inifrån och ut.

Åt och fram

Impregnera dina kläder för alla väder. Tål tuffa tag, textil, mocka, läder, nubuck och gortex. Andas, inga silikoner. Kompletterande medel med bivax.

Älgskadefondföreningen

Världens första transportabla viltolyckssimulator är på plats i en specialbyggd lastbil. Där kan man testa att köra på älg och vildsvin utan att offra sitt och andras liv. Se gärna filmen – klicka här.

Örebro Slangservice

Allt i hydraulik och kompressorer. Specialister på hydraulik och kompressorer. Jourservice året om med egen servicebil med mobil slangtillverkning. Egen butik och stor verkstad.