Här är företagen som redan bokat plats till 2020 års mässa!

 

4evergreen

Framgångsrika inom avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. Beprövad patenterad teknik och produkter som kännetecknas av robust och pålitlig drift och prestanda.

Anläggningsvärlden

Anläggningsvärlden är ett viktigt arbetsverktyg för branschens företagare och beslutsfattare. Vi skriver om skogs- och anläggningsbranschen för professionella användare som vill följa utvecklingen.

Arver lastbilar / Scania

Vi är auktoriserad återförsäljare av Scania lastbilar med nio anläggningar i Mellansverige. Service, reservdelar, tillbehör samt finansieringshjälp och annat som underlättar din verksamhet.

Bamsesågen

Bamsesågen – Ett flexibelt sågverk! Välj mellan Kedjesåg, Klingsåg & Timmerfräs.
Svensktillverkat som passar alla, hobbysågare som proffs! Vi erbjuder också bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg.

Bastuprodukter

Bastutunnan levereras monterad och klar för användning, Tillverkas av limträ, torrt granvirke och naturligtvis med luftade tak. Ett gediget hantverk tillverkat i Västerbotten.

Baxi

Vedpannor, pellets/flis/spannmålspannor, pelletsbrännare, ved/pelletskaminer, solsystem.

Be-Ge Seating

Utvecklar, marknadsför och tillverkar fjädrande- fasta förar- och passagerarstolar samt tillbehör. En av ledande tillverkare för spårburen trafik, lastbilar, bussar, truckar, skogs- och entreprenad­maskiner.

Biovärme Sverige

Vi förmedlar kvalitativ och driftsäker värmeteknik för medelstora och stora fastigheter, förenat med ett stort engagemang och hög kompetens.

Blys VIP

Specialisten på produkter för jord, skog, entreprenad och åkeri! Maskiner & verktyg, fordon & garage, bygg, beslag, el, förbrukning och mycket annat!

BRUKS

BRUKS mobila flishuggar är ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebar energi från skogen.

Cranab

Cranab konstruerar och producerar kranar, kranspetsutrustning för det professionella skogsbruket samt utrustning för buskröjning efter vägar och kraftledningsgator under namnet Slagkraft.

Diesel Power

Diesel Power är distributör för industrimotorer från kvalitetsvarumärkena John Deere och Yanmar. Vi har brett tillbehörsprogram, många reservdelar i lager och ger dig snabb och god teknisk support.

Eco Log

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket inom såväl gallring som slutavverkning

Ecosågen

Vi tillverkar mobila och stationära småskaliga klingsågverk och tillbehör till dessa produkter. Äkta, professionella enmanssågverk, utrustade med nödvändiga tillbehör redan i standardutförandet.

ELITE OIL lubricants of Scandinavia

Vi marknadsför ett komplett smörjmedelssortiment för nordiska förhållanden och samlar även in ert farliga avfall med turbilar i egen regi.

Enskede Hydraul

Reservdelar till skogsmaskiner, från packningssatser till hydraulmotorer. Utrustning för slangtillverkning. Bridgestone hydraulslangar, Bucher sågmotorer, Donaldson filtersystem med mera.

Fann VA-teknik

Enskilt avlopp från FANN – när du inte har avlopp som hobby!

Finnvedens Lastvagnar

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

FinskaKillar

Med FinskaKillar-optimering skräddarsys din maskin alltid efter dina behov enligt ditt önskemål – säkert och tillförlitligt med 100% finskt yrkeskunskap.

Fixprodukter

Fordonsmateriel

FOMA säljer allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. Förutom BPW axlar erbjuder vi även påbyggnadskomponenter från andra branschledande leverantörer.

FTG Cranes

FTG Forest Technology Group utvecklar, tillverkar och marknadsför ett antal unika produkter för skörd, transport och förädling av skogsråvara – Mowi, Moheda – V-kran

Förarmiljö

Vi erbjuder förarstolar Be-Ge 9000, 7000, 3000, armstöd, pelare, åkslädar, plandämpare, solskydd, spakar med mera.  SE/FC märkta förstärkta produkter för skog och entreprenad.

GOTfire

Vi erbjuder högteknologiska värmesystem för bioenergi med kapacitet för alla tänkbara värmebehov, oavsett om det är till villa, lantbruk eller industri. Värmesystem från Gotfire och Österrikiska KWB.

Gremo

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket med fokus på gallring.

GS-facket

Vi är fackförbundet som kämpar, organiserar, försvarar och förbättrar villkoren för våra medlemmar som jobbar inom skogsnäringen. Vi arbetar för miljövänlig och ekologisk uthållig produktion.

Helmia

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Hiab

Vi erbjuder skogskranar och utrustning från Loglift och Jonsered för allt slags skogsarbete – från hantering av kortvirke till lastning av helstam.

Hypro

HYPRO utvecklar, producerar och säljer traktorprocessorer, fällgripar och skotarvagnar sedan 1987. Vi på HYPRO vet vad kvalitet och funktion innebär. Välkommen till vår monter för att få veta mer!

Jakobs Maskin

Specialiserade på maskiner och tillbehör för små och stora skogsbrukare. Möt våra tre starkaste leverantörer Woodland Mills – Bandsågverk, Bala Agri -Vedmaskiner och Lennartsfors – Järnhästen och Hjulhästen.

John Deere Forestry

Skördare och skotare i alla storlekar och för alla uppdrag. Teknik som gör jobbet enklare och minskar stressen gör maskinerna uppskattade av både entreprenörer och förare.

Kejama

”Arbetskläder” till våra framtida arbetare.

Komatsu

Erbjuder ett komplett utbud av skogsmaskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Visionen är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.

Koppom Maskin

Ett Värmlandsbaserat företag som i första hand säljer begagnade skogsmaskiner och reservdelar inom skogsbranschen. Har även ett stort sortiment av nya delar och förbrukningsmaterial.

Kranman

Tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner.

Laxo Mekan

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför lastbilspåbyggnader, komponenter och lastsäkringsutrustningar till kunder som eftersträvar bästa möjliga totalekonomi genom hög kvalitet och stor flexibilitet.

Log Max

Log Max skördaraggregat är designade för att kunna monteras på alla sorters bärare. Låg vikt är extra viktigt vid montage på hjulburna bärare. Ett av marknadens bästa förhållande mellan dragkraft och vikt.

Logosol

Varmt välkommen till LOGOSOL. Din kompletta leverantör utav bandsågverk, kedjesågverk, hyvlar och snickerimaskiner. Besök oss gärna på webben!

LT Energiteknik

Flisbrännare och pannor. Värmecentraler.

Malwa

Malwa International AB är en ledande tillverkare av mindre skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad.

MAN

MAN ett lejon i de svenska skogarna – konsekvent effektiv

Markusson

Vi konstruerar och tillverkar automatiska kedjeslipmaskiner. Livedemonstration där vi visar hur snabbt och enkelt du får vassa kedjor och hur du kan spara pengar och öka lönsamheten i ditt företag.

Maskin Väst

Maskincity i Motala AB

Maskincity i Motala AB levererar flishuggar från Eschlböck som är ledande inom flis och har flismaskiner i alla storlekar. Eschlböck har det lilla extra som gör skillnaden på maskinerna.

Mekwood

Vi är svensk försäljningsagent för Wood-Mizer sågverk som vi arbetat med sedan 1991. Utför fullständig service och levererar sågblad och reservdelar till Wood-Mizer. Erbjuder och utför legosågning.

Möre Maskin

Grossist och importör av lantbruk- och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till cirka 25 länder.

Nordic Traction

Ledande tillverkare av slirskydd under varumärket NordChain. Ett komplett program finns för skogsmaskiner, traktorer och lastbilar. Under varumärket Clark Tracks tillverkas och marknadsförs boggiband.

OiSyd

Vi levererar trailers och släpar. Agent för Kässbohrer och NC och vår egen produkt Sydtrailer där vi kan erbjuda kundanpassade byggnationer. Trailers för transport av skogsmaskiner är vår specialité!

Olofsfors

Olofsfors AB utvecklar, tillverkar och marknadsför band till skogsmaskiner och säljer även slirskydd.

OP Höglunds

Tillverkare av timmer- flis- GROT-  och skogsflispåbyggnader samt flissläp, timmerramar, kranfästen, SMEMAX maskintrailer och AM trailer.

Oregon

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

Oxo Optik

Pewag

Slirskydd och snökedjor till skogsmaskiner och lastbilar.

Ponsse

Ponsse har ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser.

Qstar

Började 1990 med en station i Östra Husby i Östergötland. Idag finns våra automatstationer på landsbygden, utmed riksvägarna och i en del större städer. Vi finns där du minst anar och bäst behövs.

Roach Wasa Schwedenstahl

Roach Spindel Trimmerhuvud. Den extremt enkla lösningen som prisats av såväl tidningen Entreprenad som tidningen Skogen.  Vi visar även vår egen nya jaktkniv Wasa Siljan, en fulländad jaktkniv.

Rottne

Rottne skogsmaskiner, slirskydd, band, vagnar och vedmaskiner.

Sableline

Samsons

Förbrukningsmaterial som svärd, kedjor, oljor, märkfärg, färgmunstycken, gripar, boggieband, filter, matarhjul. Viss egen produktion, tex Brandboxen. Turbil för kedjeslipning och renovering av svärd.

Scanvall

Vår spetskompetens är maskinkedjeslipning. Brett lager med förbrukningsmaterial och reservdelar till skogsmaskiner. Kända märken men även billigare alternativ till originalreservdelar. Egna turbilar.

Sit Right

Tillverkar och säljer tillbehör för skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och lastbilar. Dala-Gripen, gripskopor, energiklippar, fällsågar, stols- och hyttnivelering, rotatorer med mera.

Släpis

Släpis, som är en del av BPW Aftermarket Group, säljer reservdelar och paketlösningar till nyttofordonsverkstäder i Sverige. Släpis finns på 12 orter i Sverige, från Luleå i nord till Malmö i syd.

SP Maskiner

Tillverkar skördaraggregat för den professionella skogsavverkningen.

Sveaskog

Säljer timmer, massaved och biobränsle till främst massa-, pappers- och sågverksindustrin. Erbjuder tjänster till privata skogsägare samt utvecklar användning av skog och mark för jakt och fiske.

Svenska Skogsplantor

Svenska Skogsplantor är landets ledande företag inom skogsföryngring och plantor. Tack vare vår lokalkännedom och kompetens vet vi vilka plantor som är bäst.

Svenska Transportarbetarförbundet

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Bildades 1897 och har ca 63 000 medlemmar. Uppgiften är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet.

Svets & Verktygsspecialisten

Vi jobbar stenhårt för att kunna presentera marknadens bästa verktyg till så lågt pris som möjligt.

Swea Energi

Swea Energi hjälper våra kunder att fylla bränsletanken på ett enklare och miljömedvetet sätt. Vi finns nära våra kunder, med strategiskt placerade lokalkontor och chaufförer med god lokalkännedom.

Såifa

Värmländskt bränslebolag med 21 stationer i Värmland. Via vårt dotterbolag Bränslecompaniet, direktleveranser av diesel, eldningsolja och AdBlue. Återförsäljare för Q8 Oils, AromDekor och Clemondo/Lahega.

Terri

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker.

Traktorimport

Traktorer av det sydkoreanska fabrikatet Branson. Hög kvalitet förknippat med mycket konkurrenskraftiga priser garanterar ett enastående pris/prestanda-förhållande.

Usewood

Nya generationens små maskiner för skogsägare och entreprenörer: Speciella skördare, skotare och kombimaskiner med smidig användbarhet, stark konstruktion och hög effektivitet.

Vestelli

För rena vatten. Vestelli erbjuder garanterat effektiva avloppsvattensystem. De bekymmersfria och långlivade reningslösningarna från finländska Vestelli är en miljögärning.

Värmebaronen

Klimatsmarta energi- och värmekällor. Pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter. Tillverkning i Sverige i egen fabrik.

Värmlands Motor

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Älgskadefondföreningen

Världens första transportabla viltolyckssimulator är på plats i en specialbyggd lastbil. Där kan man testa att köra på älg och vildsvin utan att offra sitt och andras liv.