Ny utställarförteckning  presenteras med start i september 2019

Här nedan ser du företagen som ställde ut 2018.

 

4evergreen

Framgångsrika inom avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. Beprövad patenterad teknik och produkter som kännetecknas av robust och pålitlig drift och prestanda.

Acandia

Routrar, antenner och givare för att göra maskiner uppkopplade. Specialist på fjärrstyrning och övervakning. Industriroutrar med hög prestanda och tillförlitlighet. Fleet Management via GSM-tracker.

Albach

Albach Diamant 2000 är en unik flismaskin byggd utan kompromisser med innovativ teknik och med mycket hög produktionskapacitet.

Alnarp Cleanwater

Alnarp Bioreningsverk renar ditt enskilda avlopp på naturligt sätt med mikroorganismer och växter. Förutom att vara lättskött och robust så pryder det din trädgård.

Alstor

ALSTOR 8×8 är ett patenterat, smidigt terrängfordon med otroliga framkomlighetsegenskaper. Midjestyrning, full mekanisk drivning på alla åtta hjulen samt fullboggie gör den oerhört lättkörd.

Anläggningsvärlden

Anläggningsvärlden är ett viktigt arbetsverktyg för branschens företagare och beslutsfattare. Vi skriver om skogs- och anläggningsbranschen för professionella användare som vill följa utvecklingen.

Areal

Areal arbetar med fastighetsförmedling och rådgivning för jord- och skogsbruk. Vi finns representerade i hela Sverige, alltid redo att hjälpa dig som vill köpa eller sälja skog, mark och gårdar.

Arom-dekor Kemi

Arom-dekor Kemi en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård och rengöring i allmänhet.

Arver lastbilar / Scania

Vi är auktoriserad återförsäljare av Scania lastbilar med nio anläggningar i Mellansverige. Service, reservdelar, tillbehör samt finansieringshjälp och annat som underlättar din verksamhet.

ATV Sweden

ATV SWEDEN började importera ATV-maskiner år 2000. Sedan dess har vi etablerat oss som marknadsledare i Sverige och Polen. Bland våra produkter finns CF MOTO, världens snabbast växande ATV-märke.

Avestavagnen

Skogs- och flakvagnar för ATV.

Bamsesågen

Bamsesågen – Ett flexibelt sågverk! Välj mellan Kedjesåg, Klingsåg & Timmerfräs.
Svensktillverkat som passar alla, hobbysågare som proffs! Vi erbjuder också bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg.

Barrsäter Skog

Canada-Band – the original made by Ped-no.

Bastuprodukter

Bastutunnan levereras monterad och klar för användning, Tillverkas av limträ, torrt granvirke och naturligtvis med luftade tak. Ett gediget hantverk tillverkat i Västerbotten.

Baxi

Vedpannor, pellets/flis/spannmålspannor, pelletsbrännare, ved/pelletskaminer, solsystem.

BE-GE Industri

Tillverkning och försäljning av fordonsstolar.

Bergvik Skog Plantor

Att anlägga och förvalta skog är en investering som sträcker sig över decennier. Vi på Bergvik Skog Plantor AB har en lång tradition av plantproduktion med fokus på hög kvalitet.

BFAB – Balticum Frinab

Producent och leverantör av flak, containers, behållare och släp.

BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs Skog ansvarar för försörjningen av massaved till våra bruk i Sverige. Råvaran från det enskilda skogsbruket är viktig för oss. Besök vår monter för att diskutera åtgärder för ett lönsamt skogsbruk.

Biovärme Sverige

Vi förmedlar kvalitativ och driftsäker värmeteknik för medelstora och stora fastigheter, förenat med ett stort engagemang och hög kompetens.

BJM Maskin

Blys VIP

Specialisten på produkter för jord, skog, entreprenad och åkeri! Maskiner & verktyg, fordon & garage, bygg, beslag, el, förbrukning och mycket annat!

Bridgestone

Bridgestone är världens största däcktillverkare. Vi erbjuder däck till såväl traktorer, lastbilar som entreprenad samt personbilar. I vår monter får du veta mer om våra produkter och erbjudanden.

BRUKS

BRUKS mobila flishuggar är ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebar energi från skogen.

CMT

Skandinaviens ledande tillverkare av kundanpassade lastbehållare och flak. Gör ditt jobb effektivare, enklare och roligare.

Colabitoil

Vi är ett svenskt företag som tillhandahåller nya generationens förnybara drivmedel. Vår produkt HVO100 fungerar till alla dieselmotorer och användarna kör därför fossilfritt redan från första tanken.

Coriol

GPS-trackers, GPS-larm, GPS-bevakningskameror, CAT phones, kommunikationsradio, Nikon Sport Optics

Cranab

Cranab konstruerar och producerar kranar, kranspetsutrustning för det professionella skogsbruket samt utrustning för buskröjning efter vägar och kraftledningsgator under namnet Slagkraft.

Diesel Power

Diesel Power är distributör för industrimotorer från kvalitetsvarumärkena John Deere och Yanmar. Vi har brett tillbehörsprogram, många reservdelar i lager och ger dig snabb och god teknisk support.

Eco Log

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket inom såväl gallring som slutavverkning

Ecosågen

Vi tillverkar mobila och stationära småskaliga klingsågverk och tillbehör till dessa produkter. Äkta, professionella enmanssågverk, utrustade med nödvändiga tillbehör redan i standardutförandet.

Electrum

Vår kärnverksamhet är systemintegration och produktutveckling. Vi har omfattande kunskaper inom utveckling och produktion av CAN-baserade system inklusive säkerhetsrelaterad styrning och kontroll.

ELITE OIL lubricants of Scandinavia

Vi marknadsför ett komplett smörjmedelssortiment för nordiska förhållanden och samlar även in ert farliga avfall med turbilar i egen regi.

Enskede Hydraul

Reservdelar till skogsmaskiner, från packningssatser till hydraulmotorer. Utrustning för slangtillverkning. Bridgestone hydraulslangar, Bucher sågmotorer, Donaldson filtersystem med mera.

Ergoseat

Vi har förarstolen som uppfyller dina behov med över 30 års erfarenhet av förarergonomi.   En ergonomisk rätt utformad förarstol är det viktigaste för de som utför sitt jobb sittande.

Espegard

Ved- och fritidsprodukter. Se vår egenutvecklade Espegard Braspanna. En högkvalitativ produkt att samlas kring, väl värd att bekanta sig med!

Exte

Vi är världens största tillverkare av lastbankar och automatiska spännare för timmertransporter.  Erbjuder branschens bredaste produktsortiment med fler valmöjligheter och bättre lönsamhet för åkarna.

Fann VA-teknik

Enskilt avlopp från FANN – när du inte har avlopp som hobby!

FINDOOR

En av marknadens lättaste och mest välisolerade vikportar. Även brandklassat utförande EI30. Vikportar, skjut- och ramdörrar samt takskjutportar. Lättanvänd, energieffektiv, säker, hållbar, diskret.

Finnskogsvalsen

Ett svensktillverkat matarhjul av stål som ger bästa totalekonomi. Oavsett om du kör en stor slutavverkare som kräver maximal dragkraft, eller en liten gallringsmaskin med så lätt hjul som möjligt.

Finnvedens Lastvagnar

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

FinskaKillar

Med FinskaKillar-optimering skräddarsys din maskin alltid efter dina behov enligt ditt önskemål – säkert och tillförlitligt med 100% finskt yrkeskunskap.

Floby Nya Bilverkstad

Vi gör timmerbilsbyggnationer i aluminium. Uppbyggnad och försäljning av skogskranar och separatlastare. Service av kranar , hydraulik och el.

Fogmaker

Fogmaker utvecklar och distribuerar brandskyddssystem med vattendimma under högtryck för motorrum och slutna utrymmen. 150 000 installationer har utförts i över 50 länder sedan starten 1995.

Fordonsmateriel

FOMA säljer allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. Förutom BPW axlar erbjuder vi även påbyggnadskomponenter från andra branschledande leverantörer.

Fröseke Industriservice

Novotný gallringsmaskiner

FTG Cranes

FTG Forest Technology Group utvecklar, tillverkar och marknadsför ett antal unika produkter för skörd, transport och förädling av skogsråvara – Mowi, Moheda – V-kran

Fågelskrämma.se

Vi utför försäljning, rådgivning och installationer av fågelskrämmor och allt inom fågelskydd och skadedjursprodukter. Även markväv, geotextil, fiberduk men framför allt nu också underbara pizzaugnar.

Förarmiljö

Vi erbjuder förarstolar Be-Ge 9000, 7000, 3000, armstöd, pelare, åkslädar, plandämpare, solskydd, spakar med mera.  SE/FC märkta förstärkta produkter för skog och entreprenad.

Gammelkroppa skogsskola

Sveriges minsta högskola som examinerar 25 skogstekniker vartannat år. Dedikerade lärare och hög nivå på kurserna. Med rätt kompetens står du dig stark i framtiden. Hos oss finns de kurser du behöver.

GOTfire

Vi erbjuder högteknologiska värmesystem för bioenergi med kapacitet för alla tänkbara värmebehov, oavsett om det är till villa, lantbruk eller industri. Värmesystem från Gotfire och Österrikiska KWB.

Gremo

Svensk skogsmaskintillverkare som producerar och säljer skogsmaskiner för det professionella skogsbruket med fokus på gallring.

GS-facket

Vi är fackförbundet som kämpar, organiserar, försvarar och förbättrar villkoren för våra medlemmar som jobbar inom skogsnäringen. Vi arbetar för miljövänlig och ekologisk uthållig produktion.

Haglöf

Haglöf Sweden utvecklar och tillverkar handburna mätinstrument samt system med hög kvalité avsedda att förbättra noggrannheten i fältmätningar på ett effektivt och användarvänligt sätt.

Hagmans Nordic

Vi har ett av marknadens absolut största utbud av smörjmedel och kemtekniska produkter. Vi säljer absorberingsmedel och lagerför produkter från Absol.

Handelsbanken

Hos oss gör du dina affärer med det lokala Handelsbankskontoret. Vi vill stötta dig som lantbrukare och skogsägare i ditt viktiga arbete. Se oss som affärspartner, rådgivare och bollplank – nu och i framtiden.

Haninge Industriservice

Vi är specialister på reparation av hydraulcylindrar, byte av cylinderrör, byte av kolvstång, packningsbyte samt tillverkning av helt nya hydraulcylindrar.

Hellgrens lastvagnsservice

Hellgrens Bure satsar vidare mot 2020. Vi fokuserar på tillverkning av kundanpassade produkter med hög detaljfinish med inriktning främst på flisvagnar, fliskorgar, maskinvagnar och bilbyggnationer.

Helmia

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Hiab

Vi erbjuder skogskranar och utrustning från Loglift och Jonsered för allt slags skogsarbete – från hantering av kortvirke till lastning av helstam.

Hinz Epsilon

Skogskranar med eller utan hytt från 9-30 ton/meter

Honda MC-center Karlstad

Visar Hondas ATV-program, 4-hjulingar och tillbehör.

HSP Gripen

För tuffa jobb och tunga lyft. Med våra 70 modeller har vi har det bredaste griparsortimentet på marknaden och dom tuffaste kunderna i världen. Är du en av dom?

Hydraulkompaniet

Vi erbjuder färdiga lösningar vid uppgradering av äldre styrsystem för hydraulik. Vi skräddarsyr även kompletta systemlösningar med både hydraulik och styrsystem till OEM.

Hydro Leduc

Specialiserade på design och tillverkning av kolvpumpar, kolvmotorer och ackumulatorer. Genom mångårigt arbete har Hydro Leduc´s erfarenheter banat väg för lösningar på krävande applikationer.

Hyltebruks Skylt

Vi tillverkar och lagerhåller en mängd produkter inom vägmärkes- och skyltbranschen som t.ex. avstängningsmaterial, farthinder, snökäppar och väggrindar. Läs mer på vår hemsida.

Hypro

HYPRO utvecklar, producerar och säljer traktorprocessorer, fällgripar och skotarvagnar sedan 1987. Vi på HYPRO vet vad kvalitet och funktion innebär. Välkommen till vår monter för att få veta mer!

Iggesund Forest

Iggesund Forest har ett bredare och starkare utbud av svärdsmodeller än någon annan. Alla svärd har optimal stabilitet och vår unika värmebehandling gör dem styva och slitstarka.

Industriverktyg IDG-Tools

Riktiga verktyg till bättre priser. Med 98 bussar är vi störst i Norden Vi säljer verktyg och maskiner till verkstäder, industri, åkerier med flera.

Intermercato

Vi är ett svenskt familjeföretag med ett av världens bredaste sortiment av högpresterande lyftredskap för skog, transport, entreprenad och återvinning.

IOS-el

Erbjuder kompletta systemlösningar inom Solenergi. Vi är även specialister inom El, värme och kyla.

Jakobs Maskin

Specialiserade på maskiner och tillbehör för små och stora skogsbrukare. Möt våra tre starkaste leverantörer Woodland Mills – Bandsågverk, Bala Agri -Vedmaskiner och Lennartsfors – Järnhästen och Hjulhästen.

Jan Degel Trade

John Deere Forestry

Skördare och skotare i alla storlekar och för alla uppdrag. Teknik som gör jobbet enklare och minskar stressen gör maskinerna uppskattade av både entreprenörer och förare.

Järn & Maskin

Vi hjälper dig med de flesta typer av industriförnödenheter du kan behöva. Personlig, professionell service. Leveranser med turbil. Gas från Air Liquide. Du hittar oss i Karlskoga och Kristinehamn.

K.T.S

K.T.S har huggarvagn 7-13 t, hydraulkran 5,3-7,5 m, energiklipp, armgrip, klo, timmer- och sten-/sorteringsgrip, lunningsredskap, balgrip, pallgaffel, slag-/släntklippare, schaktblad, stengrep m.m.

Karlskoga kommun

Kejama

”Arbetskläder” till våra framtida arbetare.

Kellfri

Erbjuder ett brett sortiment av maskiner, redskap och tillbehör utan att det krävs en långsiktig planering att investera i. Vi erbjuder prisvärd kvalitet. Med 60 år i branschen kan vi hjälpa dig.

Kilafors

Vi är Sveriges största tillverkare med det mest kompletta programmet av släpvagnar. Kilafors har marknadens främsta eftermarknadsutbud för optimal driftsekonomi och högt andrahandsvärde

Kinetic – Country

Vi representerar Kinetic T8  miniskotare samt Country skogsvagnar och kranar i storlekar från ATV till 11 ton. Vi säljer även energiklippar och multigripar från Farmikko.

Komatsu

Erbjuder ett komplett utbud av skogsmaskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Visionen är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.

Koppom Maskin

Ett Värmlandsbaserat företag som i första hand säljer begagnade skogsmaskiner och reservdelar inom skogsbranschen. Har även ett stort sortiment av nya delar och förbrukningsmaterial.

Kranman

Tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner.

Kvinnerstaskolan

Vid skolan finns det 3-åriga naturbruksprogrammet med profilerna djur, lantbruk, skog, och djur – häst. Vi har även Bygg- och anläggningsprogrammet och lärlingsutbildning.

Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskinprogram för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad.

Lapab

Specialister på skogs-och grönytemaskiner. Vi är importör av Ventrac, Wright och Grasshopper grönytemaskiner samt återförsäljare av Polaris & Kranmans produkter inklusive Bison.

Laxo Mekan

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför lastbilspåbyggnader, komponenter och lastsäkringsutrustningar till kunder som eftersträvar bästa möjliga totalekonomi genom hög kvalitet och stor flexibilitet.

Lightforce

Fordonsbelysning från Lightforce och Wesem för användare med höga krav på prestanda och kvalitet. Extraljuslösningar och arbetsbelysning med Led, Xenon och Halogen för alla slags fordon och maskiner.

Log Max

Log Max skördaraggregat är designade för att kunna monteras på alla sorters bärare. Låg vikt är extra viktigt vid montage på hjulburna bärare. Ett av marknadens bästa förhållande mellan dragkraft och vikt.

Logosol

Varmt välkommen till LOGOSOL. Din kompletta leverantör utav bandsågverk, kedjesågverk, hyvlar och snickerimaskiner. Besök oss gärna på webben!

LRF Konsult

LRF Konsult är landets största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter. Med lokal närvaro och spetskompetens så blir vi den mest anlitade rådgivaren för Sveriges skogsägare.

LT Energiteknik

Flisbrännare och pannor. Värmecentraler.

Lube Tools

Lube-Tools tillverkar ett komplett system för fettfyllning i lösvikt som gör din fyllning snabb och effektiv, och dessutom renligare än med konventionella utrustningar. Vi säljer även Cougar Lubricants.

Malte Månson

Malte Månson i Karlskoga har stor erfarenhet av reparationer av skogs/lantbruksmaskiner samt lastbilar/släp med bla ramriktningar och har stor lagerhållning inom hydraulik.

Malwa

Malwa International AB är en ledande tillverkare av mindre skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkterna för en internationell marknad.

MAN

MAN ett lejon i de svenska skogarna – konsekvent effektiv

Markusson

Helautomatiska slipmaskiner för kedjor och sågblad. Vårt löfte – vassa kedjor till en låg kostnad. Ett bra bett i kedjan ger mer skogskubik, minskar utgifterna samt erbjuder en tryggare tillvaro.

Maskin Väst

Rottne skogsmaskiner, slirskydd, band, vagnar och vedmaskiner.

Maskincity i Motala AB

Maskincity i Motala AB levererar flishuggar från Eschlböck. Vi är marknadsledande och har just nu många nyheter som bland annat Volvo FH16 med en Biber 84.

Max Matthiessen

Erfarenhet och rådgivning gör skillnad. Vi är fullsortimentsleverantör inom företagsförsäkringar. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag. Vår utgångspunkt är utifrån kunden. Vår riskanalys ger er trygghet.

Mekwood

Vi är svensk försäljningsagent för Wood-Mizer sågverk som vi arbetat med sedan 1991. Utför fullständig service och levererar sågblad och reservdelar till Wood-Mizer. Erbjuder och utför legosågning.

Mellanskog

Vi bevakar de enskilda skogsägarnas intressen och arbetar för lönsamma och välmående skogar.

Meterlakrits

Moelven

Mer Timmer i Skogen. 70% av nettot från skogen kommer från timret. Besök oss i vår monter så berättar vi hur du får mer timmer i din skog.

Motorex

Schweiz största oberoende företag för förädling av olja. Med tribologispecialister, ingenjörer och kemister forskar, utvecklar och producerar MOTOREX innovativa smörjmedel och kemtekniska produkter.

MT Eksjö

En av Sveriges ledande leverantörer av ny- och ombyggnationer av lastbilar och släp med huvudinriktining på flis- och visirpåbyggnader. Nytänkande och hög kvalitet.

MVB

Tillverkning av timmersläp och lastväxlare. Bred kompetens och mångårig erfarenhet inom branschen.

Myreback Maskin

Vi tillverkar och säljer Oxen Minilunnare och Tandem-Oxen till i första hand det svenska privat-skogsbruket.

Möre Maskin

Grossist och importör av lantbruk- och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till cirka 25 länder.

NCH Europe

Öka prestandan med våra lösningar. Vi minskar miljöpåverkan och spar pengar.
Eliminerar driftstopp, håller delar i rörelse och ger ett överlägset skydd med specialprodukter och teknisk kunskap.

Nordfarm

En av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare med återförsäljare över hela Sverige. Gemensamt för våra produkter är att de är välkända kvalitetsmaskiner som passar de svenska förhållandena.

Nordic Traction

Ledande tillverkare av slirskydd under varumärket NordChain. Ett komplett program finns för skogsmaskiner, traktorer och lastbilar. Under varumärket Clark Tracks tillverkas och marknadsförs boggiband.

Nordic Truckcenter, DAF

DAF har vuxit till att vara en av Europas största lastbilsleverantörer. Nordic Truckcenter är generalagent för DAF lastbilar och har kontor, säljkår och servicepartners i Sverige, Norge och Finland.

Norrlandsvagnar

Sveriges äldsta tillverkare av skogs-/manskap-/rastvagnar som sedan starten 1961 producerat över 20 000 vagnar och ses av många som ”originalet” på marknaden med dess karaktäristiska takform.

Närkes Traktorcenter – Ljungby Maskin

Er leverantör av lantbruk- och entreprenad maskiner av ledande fabrikat, nytt eller begagnat med helhetslösningar runt finansiering, service och support.

OiSyd

Vi levererar trailers och släpar. Agent för Kässbohrer och NC och vår egen produkt Sydtrailer där vi kan erbjuda kundanpassade byggnationer. Trailers för transport av skogsmaskiner är vår specialité!

Olofsfors

Olofsfors AB utvecklar, tillverkar och marknadsför band till skogsmaskiner och säljer även slirskydd.

OP Erjo

Erjo, svensk flishuggstillverkare med många år i branschen som utvecklar och producerar flismaskiner för det professionella skogsbruket. Stabilitet, service och kvalitet med kunden i fokus.

OP Höglunds

Tillverkare av timmer- flis- GROT-  och skogsflispåbyggnader samt flissläp, timmerramar, kranfästen, SMEMAX maskintrailer och AM trailer.

Oregon

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

Oxo Optik

P & T Verktyg

Vår slogan; ” Nöjda kunder genom kvalité & kunskap ”  Endast med varor som håller hög kvalité ! Start 2002, idag med cirka 9000 kunder inom gräv & schakt, jordbruk, skogsbruk och åkerier.

pcSKOG

Vi vill att det ska vara enkelt att förvalta skogen med hjälp av en skogsbruksplan. pcSKOG kan erbjuda beprövade produkter för att producera, lagra och dela skogsbruksplaner via webb och app.

Pewag

Slirskydd och snökedjor till skogsmaskiner och lastbilar.

Ponsse

Ponsse har ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser.

Pretiva

Pretiva – din partner när det gäller finansiering. Vår affärsidé är enkel och tydlig. Vi vill hjälpa företag att utvecklas genom att dra nytta av vår erfarenhet och kunskaper om finansieringstjänster.

Q-Security bevakning

Framtiden är viktig för oss. Vi arbetar efter våra ledord, kvalitet, ärlighet och engagemang för att din framtid ska säkras.

Qstar

Våra 400 bensin- och dieselstationer finns främst på landsbygden och på mindre orter men också i en del större städer och utmed riksvägar. Vi finns helt enkelt där du minst anar och mest behöver det.

Qvennes Skog & Maskin

Tillbehör för ATV-vagnar, transportsläp, timmerklippar, ATV-bågen med mera.

Rexus Utbildningar AB

Godkänd av Transportstyrelsen att genomföra YKB-utbildningar för både lastbils- och bussförare. ADR-utbildningar, Trafikverkets kravkurser, truck- och hjullastare, kran samt mobila arbetsplattformar. ESA-utbildningar.

Roach Wasa Schwedenstahl

Roach Spindel Trimmerhuvud. Den extremt enkla lösningen som prisats av såväl tidningen Entreprenad som tidningen Skogen.  Vi visar även vår egen nya jaktkniv Wasa Siljan, en fulländad jaktkniv.

RSM

ADR-godkända dieseltankar för pickuper.

Sableline

Samsons

Samsons levererar förbrukningsmaterial till skogsentreprenörer. Svärd, kedjor, oljor, märkfärg, färgmunstycken, gripar, boggieband, filter, matarhjul m.m. Även viss egen produktion, tex Brandboxen.

Sandströms Företagscoaching

Sandströms Företagscoaching stödjer, hjälper och driver entreprenör till bättre lönsamhet.  Vi börjar med att analysera verksamheten och väljer mellan utveckling eller avveckling, SEN KÖR VI!

Sit Right

Tillverkar och säljer tillbehör för skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och lastbilar. Dala-Gripen, gripskopor, energiklippar, fällsågar, stols- och hyttnivelering, rotatorer med mera.

Sjögrens lastvagnar

Vi är återförsäljare för Jyki timmersläp, lastväxlarsläp och kassettsläp och erbjuder såväl nya som begagnade släp.

SKF Lubrication Competence Center

Öka din produktion med LINCOLN Centralsmörjning. Vi har lösning till alla sorters maskiner som behöver centralsmörjning. Allt från helautomatiskt till framdragna smörjpunkter.

Skogen

Föreningen Skogen och tidningen SKOGEN; Branschtidningen som tipsar, granskar, debatterar och berättar om allt som händer!

Skogma Entreprenad

Tillbehör för skogs- och entreprenadmaskiner med mera.

Skogsaktuellt

Skogsaktuellt sporrar skogsbranschens alla aktörer till bättre företagande. Med en upplaga på 78 500 fördelat över hela landet är Skogsaktuellt landets största oberoende skogstidning.

Slipservice Kankaanpää

Vår spetskompetens är maskinkedjeslipning. Brett lager med förbrukningsmaterial och reservdelar till skogsmaskiner. Kända märken men även billigare alternativ till originalreservdelar. Egna turbilar.

Släpis

Släpis, som är en del av BPW Aftermarket Group, säljer reservdelar och paketlösningar till nyttofordonsverkstäder i Sverige. Släpis finns på 12 orter i Sverige, från Luleå i nord till Malmö i syd.

SmartDok

SmartDok är ett system utvecklat för entreprenörsbranschen som används av 50.000+! Vårt mål är att förenkla din arbetsdag! Vår lösning ger dig enkel uppföljning av timmar, projekt, materialåtgång mm.

Småsågarnas Riksförbund

SP Maskiner

Tillverkar skördaraggregat för den professionella skogsavverkningen.

Ståhls Plåt

Hos oss hittar du sakkunnig personal med mångårig erfarenhet av allt inom flis, pellets eldning och plåtarbeten. Vi samarbetar med olika panntillverkare för att kunna leverera kompletta anläggningar.

Sundins Skogsplantor

Vi jobbar med markberedning, utför planteringar av egenuppodlade plantor, röjer allt från ungskog till förröjning samt utför manuellt motorsågsarbete.

Sunfab

Sunfab utvecklar, tillverkar och säljer hydraulpumpar och motorer för mobila applikationer.

Svartrökarna

Sveaskog

Säljer timmer, massaved och biobränsle till främst massa-, pappers- och sågverksindustrin. Erbjuder tjänster till privata skogsägare samt utvecklar användning av skog och mark för jakt och fiske.

Svensk Hytt-Comfort

Svensk Hytt-Comfort AB är distributör för tyska stolstillverkaren Grammer AG. Grammer är världsledande när det gäller fjädrande förarstolar med hög komfort och god ergonomi till rullande arbetsfordon.

Svensk skogsmaskinförsäkring

AB Svensk Skogsmaskinförsäkring har försäkrat skogsmaskiner sen 1991. Vi erbjuder en förmånlig försäkring, där både omfattning och självrisker är anpassade efter entreprenörens behov.

Svensk Skogsservice

Utför alla typer av motormanuella arbeten som röjningar och motorsågsarbeten, även plantering inklusive plantförsäljning erbjuds. Via Dalslands Skogsskola erbjuder vi utbildningar från SYNs kursprogram inkl. motorsågsutbildning.

Svenska skogsplantor

Svenska Skogsplantor är landets ledande företag inom skogsföryngring och plantor. Tack vare vår lokalkännedom och kompetens vet vi vilka plantor som är bäst.

Svenska Transportarbetarförbundet

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Bildades 1897 och har ca 63 000 medlemmar. Uppgiften är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet.

Svets & Verktygsspecialisten

Vi jobbar stenhårt för att kunna presentera marknadens bästa verktyg till så lågt pris som möjligt.

Swea Energi

Swea Energi hjälper våra kunder att fylla bränsletanken på ett enklare och miljömedvetet sätt. Vi finns nära våra kunder, med strategiskt placerade lokalkontor och chaufförer med god lokalkännedom.

Swedbank

Tillsammans får vi skog och lantbruk att växa.

Swedol

Swedol är en rikstäckande aktör på järnhandelsmarknaden. Erbjuder ett brett sortiment inom elektronik, verktyg, hydraulik, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror.

Swingcut

SwingCut boggiband är en unik konstruktion med tvärjärnets speciella profil och högt placerat länksystem vilket medför lågt rullmotstånd, minskad bränsleförbrukning och skonsamhet mot mark.

Såifa

Såifa Värmland är ett värmländskt bränslebolag som har 21 stationer i Värmland. Vi har också direktleverans av diesel och eldningsolja. Återförsäljare för Q8 oils, Adblue och Lahega kemi för fordonsvård.

Tatec

Levererar produkter till skördare. Vårt utbud består bland annat av svärd, märkfärg med mera. Vi strävar efter att utveckla och tillgodose marknaden med konkurrenskraftiga produkter.

Terri

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker.

Tigercat

Stryktålig, pålitlig, produktiv. Tigercats skördarsystem för hela träd och kortvirke ger lösningar med den lägsta kostnaden per producerat ton för majoriteten av världens skogsavverkningstillämpningar.

Timápuu

Vi tillverkar varje kåta omsorgsfullt av de bästa finska råmaterialen. Allt för att du ska kunna njuta av din gårdsbyggnad under resten av ditt liv.

Timbtech

En svensktillverkad timmerbanke där design, funktion och kvalité står i centrum

Tjurskallen

Vi producerar och erbjuder högkvalitativa charkuteriprodukter, baserade på bra svenska råvaror och högt köttinnehåll utan tillsatser.

Traktor Power

Traktor Power är Sveriges första och största traktortidning med allt från nya traktorer till klassiska veterantraktorer och häftiga skogsmaskiner. De presenteras med glatt humör 14 gånger om året.

Traktorimport

Traktorer av det sydkoreanska fabrikatet Branson. Hög kvalitet förknippat med mycket konkurrenskraftiga priser garanterar ett enastående pris/prestanda-förhållande.

Tranås Cementvarufabrik

Tranås Cementvarufabrik producerar egna betongvaror – främst för enskilt avlopp. Signaturprodukter är Tranåsbrunnen och minireningsverket i betong, WSB® Clean. Hjärtligt välkomna till vår monter!

Trelleborg

Ledande global leverantör av däck och kompletta hjul till lantbruks- och skogsbruksmaskiner, materialhanterings-fordon och entreprenadmaskiner. Se bland annat nya skogsdäcken Twin Forestry T440 och T480.

Trux

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget grundades 1986 och de största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland.

Tunga delar

Usewood

Nya generationens små maskiner för skogsägare och entreprenörer: Speciella skördare, skotare och kombimaskiner med smidig användbarhet, stark konstruktion och hög effektivitet.

VBG

VBG är världsledande i utvecklingen av innovativa och tillförlitliga släpvagns-kopplingar. Vi erbjuder kompletta kopplingssystem – allt som behövs för att koppla samman släpvagnar med lastbilar.

Veho Bil

Veho Bil är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Mercedes-Benz person- transportbilar, buss och lastbilar. Vi återfinns med anläggningar i Stockholm, Örebro och Karlstad.

Vermeer Viking

Vermeer Viking AB är amerikanska Vermeers återförsäljare i Sverige. Maskinsortimentet omfattar bland annat stubbfräsning, trädvård och flisning, kompostproduktion och biobränsle krossning.

Vianor

Vianor har egna verkstäder från Trelleborg i syd till Skellefteå i norr. Tillsammans med våra partners har vi god täckning med verkstäder i hela landet.

Vimek

Vimek erbjuder den marknadsledande och kompletta maskinparken för det moderna skonsamma skogsbruket. Robusta, driftsäkra, bränslesnåla och servicevänliga maskiner som är lätta och smidiga i skogen.

VM Trailer

VM Trailer Härryda släp kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov.

Vreten

Vreten AB, er partner genom generationer, med starkt fokus på kvalitet och användarvänlighet.

Värmebaronen

Klimatsmarta energi- och värmekällor. Pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter. Tillverkning i Sverige i egen fabrik.

Värmlands Motor

Återförsäljare av Volvo lastvagnar.

Weimer

Erbjuder skogsvagnar, griplastare, vinschar och hydrauliska komponenter som ventiler och hydraulsystem. Vår företagsfilosofi är att leverera produkter av högsta kvalitet och funktion till bästa pris.

Wexman

Wexman Workwear tillverkar arbetskläder av högsta kvalité för professionellt bruk. Försäljning sker direkt till dig som kund utan några som helst fördyrande mellanhänder. En bättre affär helt enkelt!

Wikers

Woodtiger

Woodtiger AB, dotterbolag till Kranman AB, tillverkar en unik hybriddriven skotare. Woodtiger GJ30 Hybrid är utrustad med dubbla transmissioner, hydrostatdriven i terräng, mekanisk växellåda på väg.

Älgskadefondföreningen

Världens första transportabla viltolyckssimulator är på plats i en specialbyggd lastbil. Där kan man testa att köra på älg och vildsvin utan att offra sitt och andras liv.

Örebro Slangservice

Allt i hydraulik och kompressorer. Specialister på hydraulik och kompressorer. Jourservice året om med egen servicebil med mobil slangtillverkning. Egen butik och stor verkstad.